Moderatori: Dan Mateianu, george_gre
osc1or scrie:Noi am prins plantat in malul de vis a vis pe cofetari 10buc + 3 scapati, intre 2 si 5kg.
La pescuit din mana nu a produs nici o lanseta la noi.
Trimis de pe al meu GT-I8200 folosind Tapatalk
La ce a mers cel mai bine? Porumb bile? Și ca arome?osc1or scrie:Noi am prins plantat in malul de vis a vis pe cofetari 10buc + 3 scapati, intre 2 si 5kg.
Mamaliga pe momitor,iar pe firul de par nu mai conteaza ce-i puiwhite_shark scrie:La ce a mers cel mai bine? Porumb bile? Și ca arome?osc1or scrie:Noi am prins plantat in malul de vis a vis pe cofetari 10buc + 3 scapati, intre 2 si 5kg.
Adică specialitatea casei la voi Madalin! Ceaun carp team nu se dezminte!!!Madalin Dirla scrie:Mamaliga pe momitor,iar pe firul de par nu mai conteaza ce-i puiwhite_shark scrie:La ce a mers cel mai bine? Porumb bile? Și ca arome?osc1or scrie:Noi am prins plantat in malul de vis a vis pe cofetari 10buc + 3 scapati, intre 2 si 5kg.
Trimis de pe al meu GT-I8200 folosind Tapatalk.
Ceaun Carp Team ruuullllzzzzAdică specialitatea casei la voi Madalin! Ceaun carp team nu se dezminte!!!
sunteti chititi pe peste mare sa inteleg vreti sa faceti cunostinta cu noii locatari ai baltiipetre iulian scrie:pentru sambata-duminica am rezervat tot standul Toroipan (stanga+dreapta )si-o sa fim 3-4 posturi acolo.