Sfat lanseta spod !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Filip Mihai
Puncte: 0

Sfat lanseta spod !

Mesaj de Filip Mihai »

Vreau sa-mi iau un Spod de 3.9m, o sa nadesc in 65% din cazuri cu boiles 35% nada preparata.

Ce vreau de la acest spod:\
- distante de 90-120
- nu prea greu
- maxim 250 lei nou / sh
- 3.9m

Multumesc !

P.S. - doar sfaturi / idei -> accept si alte indrumari catre un spod decat caracteristicile de mai sus !

Ursu Florin

Re: Sfat lanseta spod !

Mesaj de Ursu Florin »

La 250 lei gasesti MTX 14 sh.
Din om "faci" pescar usor, dar din pescar nu mai ai cum sa "scoti" om.

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

sau MTX 10

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

La mtx 14 m.am gandit si eu, nu e prea rigid ?

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Cred ca se refera la Mtx14 3,75 lbs.

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

Alin Galbenu scrie:Cred ca se refera la Mtx14 3,75 lbs.
Merge 3.75 lbs pentru spomb mare cu groundbait ?

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Filip, MTX 14 3.75 nu e recomandata pentru a arunca spomb mare, in gama MTX , este varianta MTX 14 SPOD care este speciala pentru asa ceva. Ar mai fi o varianta mai ieftina , lanseta MTX 10 care o poti folosi pe post de spod. Nu stiu la ce te refereai cand ai intrebat daca MTX 14 este prea rigid ?

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

Andrei91 scrie:Filip, MTX 14 3.75 nu e recomandata pentru a arunca spomb mare, in gama MTX , este varianta MTX 14 SPOD care este speciala pentru asa ceva. Ar mai fi o varianta mai ieftina , lanseta MTX 10 care o poti folosi pe post de spod. Nu stiu la ce te refereai cand ai intrebat daca MTX 14 este prea rigid ?
La mtx 14 spod m-am referit, cel de 5 lbs, l-a avut cineva si mi-a spus ca este foarte bun, doar ca este putin cam rigid, nu stiu ce vrea sa insemne asta, nu l-am probat niciodata ! Ma intalnesc sambata cu cineva sa probez un Mtx 8 de 4lbs 3.9m, daca imi place, il voi achizitiona pt ca e ok "oferta" :)

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Filip Mihai scrie:
Andrei91 scrie:Filip, MTX 14 3.75 nu e recomandata pentru a arunca spomb mare, in gama MTX , este varianta MTX 14 SPOD care este speciala pentru asa ceva. Ar mai fi o varianta mai ieftina , lanseta MTX 10 care o poti folosi pe post de spod. Nu stiu la ce te refereai cand ai intrebat daca MTX 14 este prea rigid ?
La mtx 14 spod m-am referit, cel de 5 lbs, l-a avut cineva si mi-a spus ca este foarte bun, doar ca este putin cam rigid, nu stiu ce vrea sa insemne asta, nu l-am probat niciodata ! Ma intalnesc sambata cu cineva sa probez un Mtx 8 de 4lbs 3.9m, daca imi place, il voi achizitiona pt ca e ok "oferta" :)
Dacă nu ești mai "îmbrăcat" un pic nu ai ce face cu Spodul de la MTX, îți recomand ceva mai moale ca sa zic așa ... MTX 8 e o soluție mai buna de exemplu.
Am nadit foarte bine si cu MTX 12.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

Alexandru Mihai scrie:
Filip Mihai scrie:
Dacă nu ești mai "îmbrăcat" un pic nu ai ce face cu Spodul de la MTX, îți recomand ceva mai moale ca sa zic așa ... MTX 8 e o soluție mai buna de exemplu.
Am nadit foarte bine si cu MTX 12.
Perfect atunci, inca un motiv in plus sa accept oferta domnului cu mtx 8 si okuma axeon v2 80 :) !

Multumesc mult !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”