Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Merge 3.75 lbs pentru spomb mare cu groundbait ?Alin Galbenu scrie:Cred ca se refera la Mtx14 3,75 lbs.
La mtx 14 spod m-am referit, cel de 5 lbs, l-a avut cineva si mi-a spus ca este foarte bun, doar ca este putin cam rigid, nu stiu ce vrea sa insemne asta, nu l-am probat niciodata ! Ma intalnesc sambata cu cineva sa probez un Mtx 8 de 4lbs 3.9m, daca imi place, il voi achizitiona pt ca e ok "oferta"Andrei91 scrie:Filip, MTX 14 3.75 nu e recomandata pentru a arunca spomb mare, in gama MTX , este varianta MTX 14 SPOD care este speciala pentru asa ceva. Ar mai fi o varianta mai ieftina , lanseta MTX 10 care o poti folosi pe post de spod. Nu stiu la ce te refereai cand ai intrebat daca MTX 14 este prea rigid ?
Dacă nu ești mai "îmbrăcat" un pic nu ai ce face cu Spodul de la MTX, îți recomand ceva mai moale ca sa zic așa ... MTX 8 e o soluție mai buna de exemplu.Filip Mihai scrie:La mtx 14 spod m-am referit, cel de 5 lbs, l-a avut cineva si mi-a spus ca este foarte bun, doar ca este putin cam rigid, nu stiu ce vrea sa insemne asta, nu l-am probat niciodata ! Ma intalnesc sambata cu cineva sa probez un Mtx 8 de 4lbs 3.9m, daca imi place, il voi achizitiona pt ca e ok "oferta"Andrei91 scrie:Filip, MTX 14 3.75 nu e recomandata pentru a arunca spomb mare, in gama MTX , este varianta MTX 14 SPOD care este speciala pentru asa ceva. Ar mai fi o varianta mai ieftina , lanseta MTX 10 care o poti folosi pe post de spod. Nu stiu la ce te refereai cand ai intrebat daca MTX 14 este prea rigid ?
Perfect atunci, inca un motiv in plus sa accept oferta domnului cu mtx 8 si okuma axeon v2 80Alexandru Mihai scrie:Dacă nu ești mai "îmbrăcat" un pic nu ai ce face cu Spodul de la MTX, îți recomand ceva mai moale ca sa zic așa ... MTX 8 e o soluție mai buna de exemplu.Filip Mihai scrie:La mtx 14 spod m-am referit, cel de 5 lbs, l-a avut cineva si mi-a spus ca este foarte bun, doar ca este putin cam rigid, nu stiu ce vrea sa insemne asta, nu l-am probat niciodata ! Ma intalnesc sambata cu cineva sa probez un Mtx 8 de 4lbs 3.9m, daca imi place, il voi achizitiona pt ca e ok "oferta"Andrei91 scrie:Filip, MTX 14 3.75 nu e recomandata pentru a arunca spomb mare, in gama MTX , este varianta MTX 14 SPOD care este speciala pentru asa ceva. Ar mai fi o varianta mai ieftina , lanseta MTX 10 care o poti folosi pe post de spod. Nu stiu la ce te refereai cand ai intrebat daca MTX 14 este prea rigid ?
Am nadit foarte bine si cu MTX 12.