Posesori de senzori Energoteam

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ahmed Aziz
Puncte: 0

Re: Posesori de senzori Energoteam

Mesaj de Ahmed Aziz »

Si eu detin un set de e-sential 4+1 de 4 sezoane, doar anul acesta a aparut problema cu exfoliatul dar in ceea ce priveste functionalitatea lor sunt impecabili .in cele 4 sezoane nu am avut nici cea mica problema cu ei. Chiar ii recomand cu drag.
Nume utilizator schimbat din andita66

guby

Mesaj de guby »

Salutare !! Am si eu o problema legat de acesti senzori . Am un set de senzori E-Sential 3+1 .iar recent am cumparat si al 4-lea senzor (cel albastru , o ,,caruta'' de bani) sa fac setul intreg . Rezultat : Statia nu ,,raspunde'' atunci cand senzorul (albastru) functioneaza . Va rog pe aceia ce au mai facut imperecherea asta, sa ma ajutati sa imi iau o piatra de pe inima . Ce trebuie sa fac ? Am vazut ca statia are un sir de swich-uri (8 la numar), trebuie sa ,,butonez'' pe acolo ? Cum ? Si in ce fel ? Multumesc !!! (Daca ma mancat in ..r , tre' sa ma scarpin) :lol: :lol:

guby

Mesaj de guby »

Am setul E-Sential 3+1 (de la inceputuri) , in afara faptului ca a trebuit sa-i curat de ,,muci" (chestia aia lipicioasa) alta problema nu am avut cu ei (si m-a prins si de cateva ori ploaia) . Din aceasta cauza l-am cumparat si pe al 4-lea senzor (albastu)

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Acele swich-uri care le vezi pe statie, ar trebui sa le vezi si pe senzori tot in spatele bateriei. Pin-ul corespunzator cifrei in pozitia opusa fata de ceilalti, trebuie sa fie acelasi la fiecare senzor respectiv statia. Doar in felul asta o sa ai aceeasi frecventa a senzorilor cu statia.

Larry82

Mesaj de Larry82 »

Bogdan are dreptate si eu te sfatuiesc in plus sa alegi o combinatie de trei cifre la cod. Astfel scad sansele ca un pescar sa aiba acelasi cod si cand trage pestele la el sa iti sune si tie statia. Iti spun asta ca sunt patit.
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Larry82 scrie:Bogdan are dreptate si eu te sfatuiesc in plus sa alegi o combinatie de trei cifre la cod. Astfel scad sansele ca un pescar sa aiba acelasi cod si cand trage pestele la el sa iti sune si tie statia. Iti spun asta ca sunt patit.
Asta e un lucru nou. Nu stiam ca se poate si combinatie de cifre... Credeam ca maxim o cifra poti "coda"... Eu am avut setul 3+1 ET 200 si nu il mai gaseam pe al 4-le. Neavand ce sa fac, am luat al 4-lea un e-sential, care s-a imperecheat cu statia si m-am putut folosi de el.

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

Sunt niste senzori foarte buni si rezistenti.Eu am avut ghinionul sa mi se rastoarne rodpodul in apa cu tot cu lansete. Practic a disparut sub apa. L am scos si senzorii inca functioneaza.
Partea cu exfoliatul se rezolva usor...ii cureti si raman luciosi.
Nume utilizator schimbat din Friday

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”