1.din start vrerau sa mentionez ca preturile nu se negociaza, sunt fixe, sau daca se vrea negocierea consta in faptul ca preturile includ si transportul.
2. produsele se trimit in tara doar cu depunere in cont in prealabil, cine a mai cumparat de la mine stie ca produsele sunt conform descrierii, asta pt a evita neridicarea coletelor.
3.tot ce se vinde se vinde din cauza ca am prea multe si in perioada urm nu prea o sa ma pot ocupa de pescuit, nu se vand pt ca nu ar fi bune sau mai stiu eu ce.
asadar, se vind urm:
1. 2 buc lansete, ambele excelente din toate punctele de vedere, fara defectiuni, fara pastile inlocuite sau altceva....betele sunt unul FL EXCELLENT CARP iar celalalt POKEE F1 (culoare verde comouflage), ambele sunt din 2 buc, 3.9m, 4.25 lbs, vin in husele lor proprii -pret 100 ron/buc ( daca se doreste set de 2 bucati, pot sa ofer inca o lansete FL la fel doar ca la aceasta cand se strange mulineta trebuie sa ridicati cu mana piesa care vine pe mulineta).
2. 1 buc mulineta HAKUYO XA 12000 ,ca si noua, folosita o sg partida, cu tambur de rezerva, cu fir nou pe ea de 0.35 clear, vine in cutia ei, cu frana rapida este, am si arcul de la tambur. - pret 100 ron
3.rod pod 4 posturi PROLOGIC DELUXE, fara nici cea mai mica problema, in husa proprie, foartee stabil si rapid de montat - pret 200 ron.
4. 2 buc mulinete SPRO LCS foarte solide ( aici o sa revin cu completare la dimensiune sa nu gresesc) , acestea nu mai sunt folosite de 2 ani, le am de 4 ani, nu au nici cea mai mica probleema de functionare, se pot eventual gresa si unge, urme usoare de uzura(se va vedea in poze) - pret 175 ron/buc.
se mai adauga si
5. husa lansete HAKUYO impecabila ,pt lansete de 3.9m - 4 lansete+4 mulinete - 100 ron
---se vand doar pe puncte asa cum e mai sus sau se pot face combo-uri lanseta+mulineta, daca se iau toate pretul sa zicem ca se mai negociaza putin.