Ok mulțumesc mult! Revin cu mail!
Trimis de pe al meu P6_Pro folosind Tapatalk

Moderatori: Dan Mateianu, petre iulian, George-Alexandru
----------stoian06 scrie:Gasim produse 4carp la targ?
Adresa atelierului?petre iulian scrie:----------stoian06 scrie:Gasim produse 4carp la targ?
produsele 4Carp se gasesc numai la noi direct (atelier si in curand si pe site-ul nostru ).
Daca am vrea sa intram pe magazine ,ar trebui sa facem urmatoarele :
-ori marim pretul produsele cu 35-50 % pentru ca atat cere magazinul adaosul .
-ori scadem calitatea cu cu 35-50 % ca sa ramanem in pretul actual ...
Cum cele doua variante nu avantajeaza pescarul, mai bine ramanem la calitate/pret actual si procentele care trebuia sa le incaseaza ca adaos in magazin se ragasesc in calitate .![]()
putin si bun ...
![]()
ne gandim la o oferta pe perioada targului
Am fost angrenati in modernizarea atelierului si nu am avut timp sa ne pregatim si de targ .....Modernizarea si investitiile facute cred ca au fost mult mai importante pentru viitor , sa facem fata comenzilor . Pana acum s-au dat vouchere de peste 50.000 lei asa ca avem o responsabilitate fata de clienti sa livram produsele in perioada stabilita . De joi incepem rulajul asa ca ma gasiti la atelierul 4Carp in vizita (intrarea libera).... mai povestim ,intrebari ,socializare,etc
![]()
o zi buna .
Am primit azi pachetul maxi + 3 borcane boilies de cârlig. În weekend ne apucam de rulat! Mulțumim!George-Alexandru scrie:Buna seara,
Se rezolva!
--------white_shark scrie:Am primit azi pachetul maxi + 3 borcane boilies de cârlig. În weekend ne apucam de rulat! Mulțumim!George-Alexandru scrie:Buna seara,
Se rezolva!
Ok mersi de pont! Spor și vouă!petre iulian scrie:--------white_shark scrie:Am primit azi pachetul maxi + 3 borcane boilies de cârlig. În weekend ne apucam de rulat! Mulțumim!George-Alexandru scrie:Buna seara,
Se rezolva!
sa `agiti bine activatorul daca nu faci toata cantitatea deodata .. mai ales frankfurter care are aroma putin `uleioasa (original CCMore)![]()
Spor !