Sfat achizitie

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

romanraul
Puncte: 0

Re: Sfat achizitie

Mesaj de romanraul »

Combinatia perfecta dupa hartie si ce scrie pe internet sau dupa ce ai testat tu live be balta. Este diferenta de la cer la pamant....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

bebe

Mesaj de bebe »

georgehadrian scrie:K-Karp Dominant de 12', 3,5 lb, poate fi considerata o lanseta potrivita pentru lansari lungi (120 - 130 m)?

nu cred ca poate sa-ti garanteze cineva ca ai sa arunci o anumita distanta cu o anumita lanseta.pe langa calitatea lansetei depinde si de tine,tehnica pe care o ai.probabil ca o lanseta buna te poate ajuta.eu sunt tentat sa-mi cumpar mtx 14 insa nu cunosc pe nimeni care are asa ceva,nu am vazut-o,nu am posibilitatea sa fac cateva aruncari cu ea,asa ca inca stau pe ganduri
Stiu ca nu poate garanta nimeni distanta de aruncare, dar toata lumea recomanda lansete "cu rezultate notabile" in concursuri de casting. Pe langa asta, nimeni nu intreaba daca acel pescar incepator a mai tinut o lanseta in mana, sau daca este in stare sa incarce aceea lanseta.
Am cochetat cu ideea de MTX 14 de 3,6m, in ideea ca, daca sunt 80% aprecieri pozitive, nu poate fi un bat rau. Probabil ca asta voi alege, pana la urma, datorita garantiei si implicarii personalului.
Peștii mici laudă îngăduința năvodului. (Valeriu Butulescu)

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

Salut bebe,
Exista un motiv pentru care oamenii recomanda lansete cu rezultate notabile in casting. In opinia mea motivul e unul destul de simplu. Sunt lansete solide care rezista si in mana unui incepator care din 3 aruncari, la 1 da cu plumbul de pamant la 2 metri in fata si la celelalte doua lanseaza 3 standuri mai la dreapta. :lol: (in caz ca te intrebi, da, vorbesc din experienta :roll: :oops: )

bebe

Mesaj de bebe »

Salut. E corect ce spui si foarte adevarat, eu am avut noroc ca am inceput sa pescuiesc la crap cu lansete moi, si am avut profesor de casting, eu fiind pescar de spining de vreo 12 ani. Daca nu aveam cine sa imi arate cu se "mananca" castingul la crap, aveam o problema mare cu lansatul "peste cap".
Peștii mici laudă îngăduința năvodului. (Valeriu Butulescu)

Mikcutu

Mesaj de Mikcutu »

cl0s3 scrie:Salutare,

... dupa mai multe plimbari prin magazine:

...
Multumesc tuturor pentru sfaturi.
asta e cel mai important. daca nu ai posibilitatea sa testezi cat mai multe combinatii lanseta/mulineta pe balta, macar sa le vezi in magazine, sa le tii in mana, etc ...
Za dacs cam from za tracs!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”