, hai cu filmuletul Dane
, hai cu filmuletul Dane 
Moderator: Dan Mitranescu
 , hai cu filmuletul Dane
, hai cu filmuletul Dane 
 .  ( luminile se pot seta in toate formele posibile ... )
 .  ( luminile se pot seta in toate formele posibile ... )
Am spus sa nu ii arate pana nu verific in amanunt avertizorii, dar nu au rezistat fara sa se laude putin la magazin.ethicalhack scrie:+1 Astept cu nerabdare avertizorii noi, hai cu filmuletul Dane

Zilele trecute a fost data comanda in fabrica, dupa ce am verificat in amanunt mostra si am facut ultimile modificari. Sunt prea obsedat de problema asta cu timpul in care apar produsele ( nu depinde de mine, dar sunt singurul bestelitpescarusull scrie:Aproximativ cam peste cat timp preconizati ca vor aparea in magazin ?
 ),  ca sa mai dau o data anume. Aproximez totul la maximum doua luni . ( productie plus transport ).
 ),  ca sa mai dau o data anume. Aproximez totul la maximum doua luni . ( productie plus transport ). , doar ce am trecut pe scule de calitate de foarte putin timp ). Sunt foarte multumit de calitatea lansetelor MTX 14 de 3.60 iar dupa scurta caracterizare a avertizorilor facuta de dl. DM, cred ca asteptarea va merita din plin
, doar ce am trecut pe scule de calitate de foarte putin timp ). Sunt foarte multumit de calitatea lansetelor MTX 14 de 3.60 iar dupa scurta caracterizare a avertizorilor facuta de dl. DM, cred ca asteptarea va merita din plin