Shimano t x 1

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Shimano t x 1

Mesaj de Claudiu Garlea »

Razvan Manole23 scrie:As dori cateva sfaturi despre lansete de la cineva care lea folosit.
Cum sunt in aruncare si in dril . :roll:

Buna ziua,

Din ce am auzit de la persoanele ce au fost pe Vaarlam la castingul organizat de Shimano, se pare ca TX1 a impresionat. Despre drill nu stiu ce sa iti spun, par lansete destul de placute in drill.

Ca si finisaje, nu impresioneaza deloc. Insa este cea mai ieftina lanseta din gama Shimano Tribal.

Cea mai ieftina lanseta din gama Shimano de crap, este Alivio:

http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... rds=aldx13

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

osc1or scrie:
Just Fish scrie: Intrun cuvânt, raport preț foarte ok .
De unde rezulta asta?

Sincer, din ce ai spus tu, am inteles ca lanseta asta e mai fleasca decat Velocity, la fel de groasa ca BM BX si mai urata decat totate...

Vad insa ca are un pret super ok pt un bat Shimano, cred ca e chiar cel mai ieftin de pe piata.
Stai asa, ca n-a zis omul raport pret/calitate. A zis bine, raport pret foarte ok

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

osc1or scrie:
Just Fish scrie: Tx 1 este unpic mai moale decat velosity exact cum a spus colegul mai sus
Mie sincer Velocity mi se pare o lanseta "fleasca"
Just Fish scrie: , blancul este lafel de gros ca la Beast Master BX,
Beast Master BX mi se pare un bat destul de gros, si destul de greoi... (eu detin in acest moment BM BX si sunt foarte multumit de ele dar exista pe piata lansete mult mai bune, dar si mai scumpe e adevarat...)
Just Fish scrie: numai ca finisajul blancului nu este foarte atragator ca la alte modele . .
Like... WTF??
Just Fish scrie: Intrun cuvânt, raport preț foarte ok .
De unde rezulta asta?

Sincer, din ce ai spus tu, am inteles ca lanseta asta e mai fleasca decat Velocity, la fel de groasa ca BM BX si mai urata decat totate...

Vad insa ca are un pret super ok pt un bat Shimano, cred ca e chiar cel mai ieftin de pe piata.

1. Eu lucrez intrun magazin de articole de pescuit si am testat ,pescuit cu foarte multe produse :wink:
2. Eu nu stiu daca ai fost la Shimano casting day de la varlam :!: daca ai aruncat cu acest tx1 :wink: sa poti da cu parerea
3. Am reusit sa strang ieri la constanta circa 60-70 de persoane care au lansat cu toate modelele di gama shimano :wink:
Daca tu deti bx si esti foarte multumit eu chiar ma bucur , am intalnit ieri persoane care lansau cu bx mai bn decat ori care alt model ,lor le placeau mai mult
Sa revin la tx1 . Daca acest bat ar avea finisajele ca la velocity , xs1 sau alt bat ar fi unul din cele mai bune bete de crap la pretul ei .sunt pescari care nu pot arunca ft bn cu velocity sau oricare alt bat din cauza ca nu sunt foarte buni aruncatori sau nu ai pot tine bratele .Acest bat ai ajuta foarte mult in lansare si iti pot spune ca revine foarte repede in lansare . inca nu stiu cum se comporta in dril .alt avantaj la acest bat este pretul , inelul de plecare de 50 ( multi se uita sa fie inelul cat mai mare si daca vor aparea inele de 100 isi schimba betele.asta eu nu inteleg)
La jumatatea luni martie vom incerca sa facem un casting pe plaja masurat cu mai multe modele de la shimano (lansete +mulinete ) atunci iti pot spune ce distante atinge acest tx1.
Si de tinut cont ca acest tx1 a fost echipat la constanta ca si la varlam cu o mulineta mica ci4 5500 xsb :wink:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Inca sunt in dilema daca sau tx1 sau velocity..

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

osc1or scrie: Mie sincer Velocity mi se pare o lanseta "fleasca"
Bine ca nu-i flasca...mai are o sansa. :)
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Cred ca velocity e o lanseta care a demonstrat ce poate.
Nu cred eu ca diferenta de pret nu e justificata.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Pai nu e ft mare diferenta .. mai ales daca finisajele lasa de dorit la tx1 inca astept pareti despre lansete. Multumeac

mikecarp

Mesaj de mikecarp »

Se mai aude ceva despre aceste lansete? A pescuit cineva cu ele, ca a cam inceput sezonul. Si mie imi cam face cu ochiul pretul. Acum mai astept ceva pareri de la cine detine modelul. Sau sa ma indrept spre Velocity?
Mirror, mirror in the lake, please give me a screaming take

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

osc1or scrie:
Just Fish scrie: Tx 1 este unpic mai moale decat velosity exact cum a spus colegul mai sus
Mie sincer Velocity mi se pare o lanseta "fleasca"
Ti se pare, exact :_)

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Din pura curiozitate, ce tip de actiune au aceste lansete? Rapida? Semi rapida? Parabolica?
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”