Mulineta Trabucco Hyroncast Surf 6500

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cosmin25
Puncte: 0

Mulineta Trabucco Hyroncast Surf 6500

Mesaj de cosmin25 »

Salut,
Dupa cateva saptamani de citit forum-uri si pareri despre achizitionarea unui kit de pescuit la crap, am decis sa aleg dintre urmatoarele :
- Mulineta Trabucco Hyroncast Surf 6500 220 de ron
- Caperlan Adonis 7000 249 ron
- Mulineta K-Karp Patriot XT 12000 220 ron

Pe care ma sfatuiti sa o aleg?(sau daca exista altceva in bugetul respectiv)
Cu ce lanseta in jurul a 200 de ron pot alege?(2 3 tronsoane)

Multumesc de ajutor.

Mihai Manea

Re: Mulineta Trabucco Hyroncast Surf 6500

Mesaj de Mihai Manea »

Salut,caperlan este o mulineta buna,dar nu are tambur de rezerva,trebuie cumparat separat si ajungi la 310 ron (buc),celelalte mulinete,nu le cunosc.Iar lansetele,testate de mine si care se incadreaza in buget, au fost FL Strategist si Hakuyo Mtx 8.
Nume utilizator schimbat din Juni77

cosmin25

Mesaj de cosmin25 »

Mihai Manea scrie:Salut,caperlan este o mulineta buna,dar nu are tambur de rezerva,trebuie cumparat separat si ajungi la 310 ron (buc),celelalte mulinete,nu le cunosc.Iar lansetele,testate de mine si care se incadreaza in buget, au fost FL Strategist si Hakuyo Mtx 8.
Caperlanul l-am testat un pic la targul organizat la Romexpo, are OK, un pic cam grea, poate ca nu am avut pana acum o mulineta de asemenea dimensiuni si din aceasta cauza mi s a parut grea. In schimb am blocat tamburul cu mana si am observant ca in axul manivelei avea un joc. Posibil sa fie doar la cea expusa si folosita in toate conditiile.

Mai astept pareri de la ceilalti, deoarece trebuie sa imi cumpar ca vorba aia VINE SEZONUU:)))

Ca lansete ce am gasit in jurul a 200 de lei este : Ron Thompson Custom Carp 3.60m/3.5lbs. Actiune rapida.

Multumesc de ajutor.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Buna ziua,

Cu restul mulinetelor nu am avut ocazia sa ma "joc". Insa, Trabucco Hyroncast Surf 6500, ruleaza chiar foarte bine pentru pretul acesta, aveti si tambur de rezerva inclus.

In bugetul de 200 lei / per lanseta, va puteti orienta catre urmatoarele lansete:

Lanseta Carp Zoom LionZoom Carp 3.90m/3.50lb - 2 segmente
Cormoran Pro Carp AKX 3,60m 3,5lb - 2 segmente
Lanseta JRC Contact 1203 LR Carp 3.60m/3lb - 3 segmente

Lucian29

Mesaj de Lucian29 »

Salut,
O întrebare, unde ai găsit lansetele? Eu caut o bucata sa completez setul și nu o găsesc nicăieri. Ultimele 3 buc le-am luat eu de la arw, toate site-urile unde apar nu le au de fapt...

Ms,

cosmin25

Mesaj de cosmin25 »

Lucian29 scrie:Salut,
O întrebare, unde ai găsit lansetele? Eu caut o bucata sa completez setul și nu o găsesc nicăieri. Ultimele 3 buc le-am luat eu de la arw, toate site-urile unde apar nu le au de fapt...

Ms,
Salut,
Online le am gasit la Claumar, dar nu stiu daca sunt pe stoc sau daca se pot aproviziona.
O zi buna.

Crapu

Mesaj de Crapu »

Buna ziua,
Ma intereseaza si pe mine o parere pentru mulinetele Trabucco Hyroncast...Sunt din Sibiu si pe aici nu le gasesc sa le pot proba..
Va multumesc anticipat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”