Buna seara, doresc sa imi schimb lansetele iar bugetul imi permite sa aleg doar intre MTX8 360cm 2 tronsoane sau Fl Strategist 390cm 2 bucati.
Ce recomandati intre acestea ? Vreau sa le cumpar noi, nu second-hand.
Multumesc!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Dintre cele precizate, FL-ul pentru ca este de 3,90 si pentru ca la lungimea asta de lanseta se ajunge in majoritatea cazurilor.Cretzu194 scrie:Buna seara, doresc sa imi schimb lansetele iar bugetul imi permite sa aleg doar intre MTX8 360cm 2 tronsoane sau Fl Strategist 390cm 2 bucati.
Multumesc!
Dane...eu nu am cuvinte! Felicitari! Mai rar oameni ca tine...Dan Mitranescu scrie:Dintre cele precizate, FL-ul pentru ca este de 3,90 si pentru ca la lungimea asta de lanseta se ajunge in majoritatea cazurilor.Cretzu194 scrie:Buna seara, doresc sa imi schimb lansetele iar bugetul imi permite sa aleg doar intre MTX8 360cm 2 tronsoane sau Fl Strategist 390cm 2 bucati.
Multumesc!
Daca era in schema si MTX8 de 3,90 , atunci pe asta o alegeam pentru ca este mai rigida si pentru ca are mufarea rectificata ( riscuri mult diminuate de a se desface in aruncare si implicit de a capata fisuri in zona mufarii ).
MTX8 de 3.9m mi se par destul de grele, lansetele FL de 3.9 sunt cam la ceeasi greutate cu MTX8 de 3.6 .Le-am tinut in mana pe toate 3 si asa a ramas sa aleg intre cele 2 de mai sus.Dan Mitranescu scrie:Dintre cele precizate, FL-ul pentru ca este de 3,90 si pentru ca la lungimea asta de lanseta se ajunge in majoritatea cazurilor.Cretzu194 scrie:Buna seara, doresc sa imi schimb lansetele iar bugetul imi permite sa aleg doar intre MTX8 360cm 2 tronsoane sau Fl Strategist 390cm 2 bucati.
Multumesc!
Daca era in schema si MTX8 de 3,90 , atunci pe asta o alegeam pentru ca este mai rigida si pentru ca are mufarea rectificata ( riscuri mult diminuate de a se desface in aruncare si implicit de a capata fisuri in zona mufarii ).
ia-ti mtx8 de 3.90 o sa te inveti cu ele pana la urma cu un pic de antrenamentCretzu194 scrie:MTX8 de 3.9m mi se par destul de grele, lansetele FL de 3.9 sunt cam la ceeasi greutate cu MTX8 de 3.6 .Le-am tinut in mana pe toate 3 si asa a ramas sa aleg intre cele 2 de mai sus.Dan Mitranescu scrie:Dintre cele precizate, FL-ul pentru ca este de 3,90 si pentru ca la lungimea asta de lanseta se ajunge in majoritatea cazurilor.Cretzu194 scrie:Buna seara, doresc sa imi schimb lansetele iar bugetul imi permite sa aleg doar intre MTX8 360cm 2 tronsoane sau Fl Strategist 390cm 2 bucati.
Multumesc!