Multumesc de info. Se pare ca gama Distance este mai buna. Insa, am fost la un magazin in Bz(singurul din pacate care are pe stoc modele Okuma) si am comparat Axeon cu Distance Max.4 60. Axeon-ul rula mai repede iar Max-ul era mai greoi in rulare, nu inteleg de ce . Atunci m-am gandit oare toata gama Distance ruleaza in acest mod ciudat, un pic incet ?? Afecteaza cumva aceasta rulare inceata la recuperari sau la altceva ?FCS scrie:Am avut Axeon 60-80 si acum am Distance Carp pro 60 (dar nu integrator) si ti le recomand, sunt mult mai bine lucrate, se invart mai bine decat Axeonu care dupa o vara prinsese joc la manivela.... Distance Carp Pro 60 le am de anul trecut si se prezinta ca in prima zi.
Diferenta dintre Axeon 60 si 80 este la raport care este mai mic la 80 si inclusiv la corpul mulinetei care este mai mare la 80. Axeon 80 eu l-asi recomanda pt pescarii de dunare, parca nu recupereaza bine 80 fata de 60.
Eu le folosesc pe Shimano Velocity 3.5 lb si fac echipa buna...
Distance carp pro 60 sunt mulinete fara pretentii foarte mari ,aranjeaza firul bine si tin grozav la tavaleala. Best buy dupa parerea mea.
Ca sa ma injure si iubitorii de shimano , inainte de ele am avut shimano ultegra CI4 5500 XTA care mi s-au parut ca nu strangeau bine tamburu si la aruncare lasa urme pe degetar si recuperarea parca era ciudata...(parca nu avea spor)parere personala.
Daca are cineva raspunsuri ii multumesc.