"Trusou" nou

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andur

"Trusou" nou

Mesaj de andur »

Buna ziua, a venit timpul sa-mi schimb “trusoul” de pescuit. Va rog sa-ma sfatuiti ce sa aleg pentru un pescuit plantat pe o balta (Sabangia) de 270-320m. Mentionez ca o sa alternez plantatul cu aruncatul.
“Sapand“ prin forum m-am gandit la “bete”: HAKUYO CARP MTX8 (3,63m - 3,5 Lbs ) sau HAKUYO ADVANCE 363 ambele din 3 tronsoane. Aveti alte propuneri in plaja aceasta dintre 110-170 RON? “Betele” obligatoriu din 3 tronsoane si 3.6.
Mulinete: Okuma Longbow Baitfeeder 665, Okuma Longbow LB65? (nu sunt aceleasi?), Hakuyo XA 8000, Hakuyo XA 10000 (despre aceasta nu prea gasesc date). Astept propuneri pentru aceasi plaja 140-240 RON. Daca se poate si ceva link-uri… daca nu astept pe privat.
Multumesc anticipat

georgehadrian
Puncte: 0

Re: "Trusou" nou

Mesaj de georgehadrian »

Eu detin de 2 ani hakuyo xa 8000 si sunt multumit de ele....pescuit de placere.Frana..mulumitor cum lucreaza,recupereaza ~ 1,10 m/rotatie.La pretul lor eu zic ca sunt mai mult decat ok.

sportiv7pescuit

Mesaj de sportiv7pescuit »

HAKUYO MTX 8 + HAKUYO XA8000 fara discutie .

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

Dintre cele doua lansete, clar MTX8-ul (le am pe amandoua si MTX8 e mai solid in opinia mea).
La mulinete, iti recomand totusi Okuma.

http://danmitranescu.ro

Vezi acolo, he can hook you up. :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”