POSTATI AICI !!!!!!!!!!!!

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

POSTATI AICI !!!!!!!!!!!!

Mesaj de EX-UL »

Bai fratilor - haideti sa facem o regula simpla ! Lumea intreaba de una de alta , dupa pricepere si experienta , noi postam ca boii si ne atacam ( misto ! ) aiurea pe niste subiecte care nu necesita interventii din afara , ca se duce dracu tot firul narativ .
Hai sa facem sectiunea asta "Liber la discutii" scena tuturor operatiunilor noastre de denigrare, perpelire , atac la natie , etc si sa lasam topicurile serioase sa evolueze liber si cu contributia noastra sa devina progres !
Ideea este ca poti sa-l faci pe Caaron , bufonul regelui si pe Yamaha - Golopentza 2 , numai aici intr-un "special guest show " care se cheama - "Liber la discutii" !!!! . Astfel se pastreaza ideea de pescuit la crap si Forumul devine viabil . Multa lume se plinge ca ii este frica sa posteze cite o intrebare de frica sa nu intre in gura lui ........................ , nu dau nume ca mi-o iau joi la baschet !
Ma astept la o reactie de solidaritate din partea voastra ( cu toate ca stiu ca nu va caracterizeaza! )
Altfel o sa se intimple o chestie ciudata - site-ul are 1000 vizitatori pe saptamina , care intra sa vada ce si-au mai urat nebunii ! Postari - cca 4-5 !
Cartonas galben - Fane Cocolos ( lasa-l pe Yamaha in pace - ce dracu ai ! ) si Carmolistul ( esti mascat - te vad dupa IP )

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Val,spune-ne si noua cine e de fapt carmolistu',sub ce nume mai scrie?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Frate Cornele asta intra in regula jocului - nu se spune ca se impusca pe vapor !

Caaron

Mesaj de Caaron »

Val, nu le mai da si tu idei , de genul bufonul regelui! Nu puteai sa scrii una care a mai fost deja?! Ca ai de unde alege, slava Domnului! :D
Si oricum ar fi frumos sa rectifici aia cu "ideea e sa-l faci pe Caaron si pe Cristi Yamaha.." sa nu inteleaga lumea ca asta e scopul topicului, sa intru maine si sa gasesc concurs de mistouri la adresa noastra ! Nu puteai sa scrii , de ex, "ideea e sa-l faci pe Val.."?

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Val, chir ma intrebam cind ai sa intervii?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Caaron are dreptate de data asta ! De Cristi nu imi fac probleme ca se apara singur , pentru ca ii stie pe toti care pot intervenii , mai putin astia cu nick-uri !
Pot completa textul precedent , acum ! "Sau astia care ma fac pe mine in toate felurile , pot posta liber si fara restrictii la capitolul "Liber la discutii" ! " . Si asa astazi am inceput sa fac o recenzie despre cimintirele din Bucuresti :lol:
Ultima oară modificat Mie Ian 19, 2005 20:09 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Caaron

Mesaj de Caaron »

Val, cine are dreptate?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Am scris si eu odata , in premiera , ca are Caaron dreptate si nici atunci nu s-a inteles ce am vrut sa spun ! Sunt jalnic !

PS - poate vroiai sa iti explice Cezar sau Vladeanu ? :lol: :lol: :lol:

patabum

Mesaj de patabum »

@Val:
1. Bre, e necesara o corectie: ai scris o data in premiera ca are ma.Caaron(e) dreptate si unii n-au inteles!
2. Si eu am ras (cu lacrimi) la aia cu cimitirele :wink: ... Ca tot boboru dealtfel :P

@ma.Caaron(e) :lol:
1. Vezi ca pe www.parinti.com e o sectiune de rugaciuni pentru copii, unde gasesti printre altele si Ingerasul :wink:
2. Roaga-l pe pretenu' Fanica sa-ti zica bancu ala cu arabu, camila si gagica in desert :oops:
3. Bufonul regelui avea viata misto :shock: , doar ca era cam scurta :lol: In schimb, era rasfatatul tuturor :lol:

Caaron

Mesaj de Caaron »

Patabum, nu-mi spune de bufonul regelui, ca de regula, nu era tocmai fericit! Si nu imi trece prin cap decat Yorick acum! Merci pt sfaturi!
Val, ai sters cratima care era dupa "caaron"! Acum e altceva!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”