Intrebare pentru Dan Mitranescu - Mtx Class

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Mihai Manea
Puncte: 0

Re: Intrebare pentru Dan Mitranescu - Mtx Class

Mesaj de Mihai Manea »

Multumesc Dan Mitranescu,a fost nevoie de o carpa umeda si dunga a disparut.
Aviz amatorilor,inaite sa banuiti un om,pe care nu il cunoasteti,de fel si fel lucruri de care nu este capabil,uitati va mai intai in oglinda.
Inca o data,multumesc Dan Mitranescu,pentru ajutor,daca mai intarziai cu raspunsul,devenea topicul harcea parcea :)))
Nume utilizator schimbat din Juni77

malavita

Mesaj de malavita »

Eu am avut asemenea dungi pe toate 4lansetele.este adevarat ca nu atat de late si nici atat de pronuntate dar nici lansetele nu erau din carbon 3k,erau shimano alivio.zgarieturile alea proveneau de la plasticul de proasta calitate al suportilor de pe rodpod sau plasticul averizorilor,barile de tensionare al cortului,acoperisul foisorului de care mai razmam lanseta etc.
De fiecare data se curata cu carpa uda.
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Raspunsul asta-i de revista :D :D :D :D :D

Dan Mitranescu scrie:Sa nu fie o urma de lac cazuta de la matisarea inelelor. Incercati sa o curatati cu un cutit. Luati unul de care nu aveti prea mare nevoie, ca sa nu ii stricati lama pe panza de carbon. :D

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

DumiD scrie:stai asa, ca e timp sa devina harcea parcea. tu cand ai vazut dunga n-ai incercat sa o stergi cu o carpa, primul lucru care l-ai facut a fost sa faci poze si sa pui pe site? daca vezi o dunga alba pe maini dai fuga la doctor?
Acum multi ani, cand am inceput comertul cu articole de pescuit, am fost putin stresat de comportamentul oamenilor care achizitionau lucruri carora le acorda o mai mare atentie.
Poate pentru unii sunt lucruri banale, dar fiecare poate ca are o slabiciune de acest fel.
Dorinta de a nu strica lucruri noi, combinata cu o necunoastere a utilizarii acestora, poate sa fie inteleasa gresit de cei care privesc lucrurile cu experienta. Trebuie inteleasa situatia.

Dan Mitranescu
Veteran

Madalin Dirla scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Raspunsul asta-i de revista :D :D :D :D :D

Dan Mitranescu scrie:Sa nu fie o urma de lac cazuta de la matisarea inelelor. Incercati sa o curatati cu un cutit. Luati unul de care nu aveti prea mare nevoie, ca sa nu ii stricati lama pe panza de carbon. :D
Nu este de revista. Este de vanzator de lansete bazat. :D

Dan Mitranescu
Veteran

dancalinescu scrie: @Dan Mitranescu: Tu asiguri service pe garantie / post garantie la sculele Hakuyo indiferent daca sunt luate de pe site-ul tau sau nu
Eu asigur garantia la toate produsele pe care le vand, nu pe care le recomand sau promovez.
Am ajutat de multe ori si cand nu a fost gasita intelegere in alta parte, ca asa sunt eu ...

Mihai Manea

Mesaj de Mihai Manea »

Domnul Dan Mitranescu,doresc sa fie incheiata aceasta discutie,devine prea siropoasa,mersi.
Nume utilizator schimbat din Juni77

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Multa lume surexcitata ... de la vremea de afara cred ca v-i se trage! :D
Calmati-va si voi un pic, ca pana la urma n-a fost nimic grav. E drept, expresia "defect de fabricatie" in cazul unei lansete care nu e chiar ieftina, poate determina un val de suspiciuni pe care ulterior vanzatorul sau producatorul (dupa caz) trebuie sa le lamureasca. Ceeace reproseaza ceilalti e lipsa comunicarii directe, client-vanzator, inainte de a se propaga in spatiul public suspiciunile respective...si cam ata. Chestie de nuanta, de experienta...daca nu treci prin asta nu ai de unde sa stii cum sa pui problema, cum s-o prezinti, cum s-o rezolvi ... noroc ca Dan nu e genul coleric precum un domn care vindea zilele trecute senzori, mulinete, swingeri, carlige, bile de 60 de euro kilu, etc., ca ne luau dracii pe toti ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”