Am Conversația toată , mincinos si frustrat ești tu , in trei zile nu ai fost in stare sa i-l ei ! Plus de asta pomana se da sâmbăta la biserica nu pe crapmania !
Posteaza atunci conversatia. Mi ai trimis contul in data de 10 si te am sunat sa iti spun ca maxim pana pe 11 iti pun banii, 180 lei. Cand am incercat sa iti pun bani contul nu era ok. Te am sunat sa iti spun ca da eroare si tu ai zis ca e bun contul. Asta se intampla pe 11.03 dar tu intre timp ai postat alt numar de telefon pe forum si mi ai zis ca pana diseara imi trimiti contul (11.03)Si claie peste gramada mi ai trimis contul bun in data de 12. Deci stii sa numeri cocos??? Daca erai corect si spuneai ca nu mai e de vanzare era totul ok. Dar asa m ai dus de nas, un lucru care il detest
Sa suni la ora asta si sa te " p..." Ca vorba aceea ești foarte puternic si cu expresii " moldovean mincinos " , se pare ca nu toată lumea sta la capitala si este deontolog . Cât despre bunul simt si frustrările pe principiu cine sunt eu in fata mea după ce am băut un capac de rachiu , ce sa mai zic ! Am si eu o întrebare personală si o rugăminte ! Te rog frumos nu fa scandal de fata cu familia ta !
Când dupa ce nu va mai raspund la telefon începeți cu mesaje as vrea sa va spun ceva dar nu vreau sa o luați in nume de rău !Cred ca Dvs ați dezvoltat o fixație pentru mine ! Când o persoana face o anumita fixatie si nu poate sa treacă peste ea inseamna ca are o problema psihiatrică si chiar nu vreau sa va jignesc ( psihopat ). Aceasta este o boala care poate fi ținuta subcontrol cu ajutorul unui medic psihiatru , dar pentru acesta trebuie sa merge ti si sa stati de vb . Deoarece, chiar dacă nu credeti Boala psihică este o boala foarte urâta care nu doare iar simptomatologia ei nu este vazuta de către pacient .
Credeti ma ca stiu ce vb ca sunt medic si din fericire nu sunt psihiatru ! Dar sa va spun ca am greșit ca nu am vb cu Dvs ca cu un pacient decompensat psihic - recunosc si sa va dau dreptate pentru a va dezamorsa in momentul in care dvs si la ora asta inca va măcinați ! Îmi pare rau ca nu mai am un cantar ca vi l dădeam cadou numai sa nu mai faceți aceste crize !
Va doresc o seara cât mai plăcuta !
Multumesc la fel. Daca mesajul(sms ul ) meu "Deci termina cu minciuna nu te a injurat nimeni. Cu minciuna nu o sa ajungi departe!
" este un mesaj deplasat atunci imi accept boala psihica !!!