As vrea sa vanda toata lumea mulinete shimano pe forum, sa-si faca upgrade la XTD. Binenteles, la pret de nimic.

Nu vreau sa ma pronunt, dar presimt ca va fi un mare plastic scump, acest model.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
sigur.....costea scrie:salut....mulineta a iesit astazi la vanzare fizic......pentru detalii intrati pe tackle fanatics si o vedeti.....bye bye
Si eu zic, daca astspti putin o sa vina un mare val de ci4 xsb/xtc la preturi super bune pe forumuri.mihai turiac scrie:Ultegra ci4 xtb
Nu compara XTD-ul cu modelul Ci4+ XTB/XSB ci cu XTC/XSC iar Aerotechnium este o cu totul alta poveste. Recomandarea mea ar fi Ci4+ XTB sau XSB.viorel doloc scrie:...XTD-urile astea m-au "bulversat" putin, deoarece in 1-2 saptamani urma sa achizitionez ci4 14000 xtb noi sau chiar 3 buc. aerotechnium xtb mgs foarte putin folosite. Acum chiar nu stiu daca merita sa astept luna Aprilie pentru XTD-uri...Aerotechnium xtb mgs nu vrea nimeni sa vanda
Faptul ca este neagra, si noua, nu inseamna ca va fi peste modelele Ci4+. Aerotechnium nu se vinde pentru ca... nici tu nu ai vinde-oviorel doloc scrie:...XTD-urile astea m-au "bulversat" putin, deoarece in 1-2 saptamani urma sa achizitionez ci4 14000 xtb noi sau chiar 3 buc. aerotechnium xtb mgs foarte putin folosite. Acum chiar nu stiu daca merita sa astept luna Aprilie pentru XTD-uri...Aerotechnium xtb mgs nu vrea nimeni sa vanda