Intrebare

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Luci
Puncte: 0

Intrebare

Mesaj de Luci »

Pe scurt am o mica dilema :mrgreen: si poate ma edificati si pe mine :wink:
Vreau sa -mi achizitionez niste tamburi de rezerva pt.Shimano BBLC dar am citit undeva (nu are relevanta unde )urmatoarele:
"Atat tamburul cu care se livreaza mulineta cat si cel ce poate fi achizitionat ulterior (varianta mai putin adanca), dispun de un ‘lineclip’ metalic, foarte solid, ce poate trece cu brio si cele mai dure teste de rezistenta, gen aruncari la mare distanta."
Ma intereseaza de la cei care deja au achizitionat urmatoarele:
-daca informatia e reala :?:
-daca al doilea tip de tamburi sunt originali si isi pastreaza aceeasi calitate in aruncare si in dril :?:
-daca gasesc si prima varianta , adica tamburii adinci , cu care se comercializeaza mulinetele :?:
Astept raspunsurile dvs. atit aici cit si pe privat.
Multumesc anticipat .
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

costi_costi

Re: Intrebare

Mesaj de costi_costi »

Luci scrie:Pe scurt am o mica dilema :mrgreen: si poate ma edificati si pe mine :wink:
Vreau sa -mi achizitionez niste tamburi de rezerva pt.Shimano BBLC dar am citit undeva (nu are relevanta unde )urmatoarele:
"Atat tamburul cu care se livreaza mulineta cat si cel ce poate fi achizitionat ulterior (varianta mai putin adanca), dispun de un ‘lineclip’ metalic, foarte solid, ce poate trece cu brio si cele mai dure teste de rezistenta, gen aruncari la mare distanta."
Ma intereseaza de la cei care deja au achizitionat urmatoarele:
-daca informatia e reala :?:
-daca al doilea tip de tamburi sunt originali si isi pastreaza aceeasi calitate in aruncare si in dril :?:
-daca gasesc si prima varianta , adica tamburii adinci , cu care se comercializeaza mulinetele :?:
Astept raspunsurile dvs. atit aici cit si pe privat.
Multumesc anticipat .

1. lineclip-ul este la fel, ca la cel original
2. informatia este reala
3. tamburii sunt originali dar nu sunt la fel cu cei de pe mulinete ( noi ), au buza mai dreapta si intra mai putin fir pe ei
4. nu se gasesc tamburi la fel ca cei de pe mulinete ( adanci )....poate aduc alt model cei cu magazinul de pe Iuliu Maniu...nu dau nume ca mi-o iau :wink: ....au postat ei pe aici, cum ca au inceput importul de shimano si aduc si tamburi de rezerva.
Costi Pascu

Luci

Mesaj de Luci »

Un raspuns mai mult decit edificator.
Ok, profit de ocazie si-ti multumesc atit tie cit si celor care mi-au trimis mp.
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Tamburii de rezerva care se gasesc sunt la fel ca cei de pe mulineta (adanci). Clipul nu te sfatuiesc sa-l folosesti ca stoper in aruncare pentru ca ciupeste firul imediat.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Luci

Mesaj de Luci »

:arrow:
Fişiere ataşate
THANKS!.png
(588 Bytes) Descărcat de 642 ori

sergiu_q

Mesaj de sergiu_q »

Vali Vesa scrie:Tamburii de rezerva care se gasesc sunt la fel ca cei de pe mulineta (adanci). Clipul nu te sfatuiesc sa-l folosesti ca stoper in aruncare pentru ca ciupeste firul imediat.
il poate rupe dar nu ciupi :) ...parerea mea
la bblc am vazut pentru prima data un clips care sa imi placa :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”