Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Omu' a oferit 2000 pt mulinete. Scade 2700-200(husele)=2500. In conditiile in care vanzatorul spune ca pretul e negociabil, si eu tot 2000 as fi oferit la prima negociere. Care e problema?dedu razvan claudiu scrie:Bai nene..tu ești chiar enervant..nu e prima data când arunci oferte derizorii....lasă omul sa și vândă mulinete le. .are preț bun oricum ..având în vedere ca le da la pachet cu huse etc...dacă vrei îți recomand să joci la loto..poate faci rost de diferența și le ei tu...păcat ca nu ești din București ca meritai sa se întâlnească cu tine...iar de 2000 sa ți dea altcevalucky_g scrie:Ofer 2000 p mulinete
mazi scrie:Tu nu ai ceva de vânzare? !...sa ți ofer și eu.........ceva ...minus 500. ..fugiți fraților la Dragon și luați va chinezării din gama ecodedu razvan claudiu scrie:Bai nene..tu ești chiar enervant..nu e prima data când arunci oferte derizorii....lasă omul sa și vândă mulinete le. .are preț bun oricum ..având în vedere ca le da la pachet cu huse etc...dacă vrei îți recomand să joci la loto..poate faci rost de diferența și le ei tu...păcat ca nu ești din București ca meritai sa se întâlnească cu tine...iar de 2000 sa ți dea altcevalucky_g scrie:Ofer 2000 p mulinete
Omu' a oferit 2000 pt mulinete. Scade 2700-200(husele)=2500. In conditiile in care vanzatorul spune ca pretul e negociabil, si eu tot 2000 as fi oferit la prima negociere. Care e problema?
P.S. Vanzatorul e din Slobozia... nu ar fi ajutat cu nimic daca ofertantul era din Bucuresti. Nu putea sa-i dea nimic altceva de banii aia