Cum observ ca pe langa persoanele ajutate anterior mai sunt si altii care doresc acest tip de rod-pod iar acesta nu mai exista pe piata din Romania ( si inteleg ca nici nu s-ar mai produce ) ma ofer sa ajut in achizitionarea acestora de peste hotare.
Mai precis prin intermediul unui coleg s-au mai gasit cateva bucati ( stoc ramas ) la un magazin din Franta la pretul de 205 Euro nou-nout. Rod-pod 4 posturi ... full inox ... cele 2 pixioare extra ...
Primele au ajuns ieri la noii proprietari iar in acest moment ar mai exista posibilitatea de a se mai aduce doar 2 bucati (restul stocului era de 4 iar doua sunt deja rezervate)
Pe cale de consecinta daca sunt doritori pot ajuta cu aducerea la Bucuresti a doua Rod-Pod-uri Prowess Stylpod la costul de 205 Euro ( cu transportul fac eu cinste )
Ca si termen de livrare ar fi undeva intre mijlocul si sfarsitul saptamanii viitoare
Fişiere ataşate
product_6462.jpg (46.22 KiB) Vizualizat de 1336 ori
Recomand userul!
Am achizitionat un astfel de rod-pod ieri prin intermediul lui si pot afirma ca este un om de cuvant si totul a fost in regula.
Puteti apela cu incredere.
Multumesc Alex!
Un singur rod pod mai este valabil...ultimul posibil.
Cele doua initiale sunt rezervate pentru doi useri din afara Bucurestiului cu care am stabilit deja detalile livrarii iar la acest moment mai exista inca unul pe lista.
Nu se percepe avans iar plata se va face doar la momentul livrarii acestuia.