Sky pod Hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

vasea
Puncte: 0

Re: Sky pod Hakuyo

Mesaj de vasea »

După doua seturi de avertizori si 3 seturi de swingeri Hakuyo care m-au costat cam 1400 de lei și care m-au dezamăgit maxim motiv pentru care le-am vândut, momentul în care am luat un set de swingeri fox am constatat ca diferența este de la cer la pământ, dacă luam din prima mă scuteau de nervi și bani cheluiți degeaba. În primul rand calitatea este net superioara, un set fox te tine ani buni și te scutește de cheltuieli aiurea deci faza cu ecomisitul banilor pe produse ieftine nu tine.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Sigur si adidas face pantofii in china dar nu se compara cu abimbodas, cam asa e si cu fox si hakuyo.

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Pe banii si pe comfortul vostru psihic cumparati ce vreti, dar hakuyo nu are rival in romania raportat la calitate/pret, tot ce folosesc de la firma hakuyo nu ma dezamagit inca asa ca nu vad nici un motiv sa platesc mai mult si sa fiu la fel de multumit
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

PallBogdan
pescar de competitie

Sky pod Hakuyo

Mesaj de PallBogdan »

mihai turiac scrie:Pe banii si pe comfortul vostru psihic cumparati ce vreti, dar hakuyo nu are rival in romania raportat la calitate/pret, tot ce folosesc de la firma hakuyo nu ma dezamagit inca asa ca nu vad nici un motiv sa platesc mai mult si sa fiu la fel de multumit
Tu vrei sa ne convingi ca Hakuyo e miezul fata de restul?!?! Ca noi...astialalti, dominati de comfortul psihologic, nu vrem sa te convingem de asta!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Hai ca sunteti amuzanti.
Ati vazut fox vopsite roz bombonick si verde gushter de un coleg la Turda? :D
:idea: http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 44947.html
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Pai voi nu ma puteti comvinge ca hakuyo nu este okay la fel cum eu nu o sa va fac sa intelegeti ca aruncatii banii pe fereastra
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

vasea scrie:După doua seturi de avertizori si 3 seturi de swingeri Hakuyo care m-au costat cam 1400 de lei și care m-au dezamăgit maxim motiv pentru care le-am vândut, momentul în care am luat un set de swingeri fox am constatat ca diferența este de la cer la pământ, dacă luam din prima mă scuteau de nervi și bani cheluiți degeaba. În primul rand calitatea este net superioara, un set fox te tine ani buni și te scutește de cheltuieli aiurea deci faza cu ecomisitul banilor pe produse ieftine nu tine.
Vrei sa iti arat swingeri lumino luati din DR7 la 40 lei setul de 4 (da, 10 lei bucata) care iti lesina la calitate aproape orice set de swingeri luminosi?
Cand zic calitate ma refer la plastic gros si destul de dur la portiunea cu ledul, tija si restul componentelor din inox si bile din otel. Firul gros, cu miez gros, bine ancorat (lipit calumea la contactele cu ledul).
Suportul de plastic are tija detasabila ceea ce confera usurinta la transport.
In plus, la cat costa, e suficient sa te tina 2 partide si si-au facut banii. Eu totusi garantez ca ii folosesti cel putin un sezon (o cunostinta ii are de vreo 3 ani si inca merg impecabil).
Cu ce isi justifica banii Foxul? Are cineva taria sa imi spuna ca se justifica pretul de 100+ lei sau cat costa un swinger fox luminos si deasemeni, are argumente in acest sens altele decat "Fox e totusi un brand premium..."?

Peste tot am folosit "luminosi" pentru ca la categoria swingeri non-luminosi, cei mai buni par a fi Prologic Windblade sau ceva de genul. Pe astia ii cam lasi mostenire la nepoti.

Mai zicea cineva mai sus ca cel mai bun rod pod (aici includ si sky podurile) este nick95.
Mai oameni buni, nick 95 este un rod pod care la noi cel putin e 1000 euro (vb de pretul de nou) si nu face masaj, nu serveste bauturi reci si nici masaj erotic. El doar tine niste lansete.
Nu stiu cati dintre voi ati fost la targul din februarie.
Daca nu ma insel, la standul decathlon, era expus un rod pod Prowess la putin peste 1000 lei. Ala cu 4 lansete pe el nu clinteste chiar si cand am incercat sa il misc un pic ceea ce arata faptul ca isi face treaba pentru care e menit la perfectie. Cu ce e mai bun nick 95 in afara de faptul ca iti permite sa suferi la prieteni ca tu ai MV Nick 95 si ai dat pe el cat pe o masina SH?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Nu este vorba de "ce face in plus de banii aia". Nu produsul este problema. Si eu m-am incurcat in asta ani buni, incercand sa explic anumite lucruri.
Este vorba numai de confortul nostru psihic. Unii aleg pentru "ce merita" , iar altii pentru a se simti bine.
Nu vorbesc de pescuit neaparat. Este general valabil. De aici apar neintelegerile.

O alta situatie pe care am descoperit-o in astfel de dispute este faptul ca intotdeauna se discuta produsele si absolut niciodata cine le foloseste. Produsele sunt intotdeauna de mai multe calitati sau preturi, "merita sau nu merita",... in schimb, noi , suntem intotdeauna perfecti si fara cusur in expluatarea produselor respective. Asa sa fie ?
La oameni nu exista diferente de inteligenta, de experienta, de aptitudini , nu , toti suntem perfecti in a judeca lucrurile. Aici suntem toti Fox. :D

Am ajuns sa vad lucrurile altfel. Problema mea ca om nu este cand imi cumpar lucruri scumpe , care poate nu-si merita banii in comparatie cu ce fac, ci este cand sunt inconjurat de lucruri cu diferente mari de valoare. Adica telefonul imi costa cat masina sau masina cat casa. Aici pute ceva. In momentul ala ma transform intr-un frustrat, care in urma unor nearilizari din viata, incerc sa jubilez dand toata munca dintr-o luna pe ceva a carui utilitate se pute cumpara si cu munca pe o zi. Chiar si in situatia asta mai am o varianta respectabila : sa tac in pielea mea din gura si sa-mi vad de treaba mea, cand apropiatii imi spun ca am gresit putin cu investitia facuta. Daca o prezint ca pe o placere, chiar da bine lauda cu o jucarie si pentru un om mare. Ii pastreaza personalitatea, valoarea inteligentei de a judeca lucrurile si ii creeaza o aura de om destins.
In schimb, daca singura mea casa este un BMW si ii explic unuia cu Loganul ( si cu un apartament cu doua camere :) ) ce baiat destept sunt eu si ce investitii bune fac, ma vad ca un pacalici care vrea sa se pacaleasca singur ce viata frumoasa are. Asa ma simt eu, motiv pentru care incerc sa nu sar calul cu investitile facute, iar cand o fac, sa merg pe burta. :)

vasea

Mesaj de vasea »

Analiza psihologica a celor care compensează prin epatare si prin achiziții nejustificate nu are legătură cu ce discutam aici. După mai multe experiențe neplăcute și bani cheltuiți aiurea am cumpărat un produs de calitate din materiale bune și rezistente, puțin mă interesează ca scrie fox fl baracuda. Sunt prea sărac sa îmi permit lucruri "cu raport calitate/pret bun" și probabil nu știu sa folosesc un altfel de produs dar bine ca am scăpat de ele .

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

vasea scrie:Analiza psihologica a celor care compensează prin epatare si prin achiziții nejustificate nu are legătură cu ce discutam aici. După mai multe experiențe neplăcute și bani cheltuiți aiurea am cumpărat un produs de calitate din materiale bune și rezistente, puțin mă interesează ca scrie fox fl baracuda. Sunt prea sărac sa îmi permit lucruri "cu raport calitate/pret bun" și probabil nu știu sa folosesc un altfel de produs dar bine ca am scăpat de ele .
fix exact aceasi opinie am si eu, sunt lucruri bune si lucruri proaste. Aceste lucruri pot fi si de la Fox si de la Solar si de la Hakuyo. Ideea e sa poti sa distingi intre ele. Piata singura dicteaza ceea ce se intampla. Sunt lucruri cautate, cum e sky pod, mtx14, ultegra, bblc, et200 si altele. Aceste lucruri au aratat ca rezista ani buni si nu creaza probleme.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”