Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Tu vrei sa ne convingi ca Hakuyo e miezul fata de restul?!?! Ca noi...astialalti, dominati de comfortul psihologic, nu vrem sa te convingem de asta!mihai turiac scrie:Pe banii si pe comfortul vostru psihic cumparati ce vreti, dar hakuyo nu are rival in romania raportat la calitate/pret, tot ce folosesc de la firma hakuyo nu ma dezamagit inca asa ca nu vad nici un motiv sa platesc mai mult si sa fiu la fel de multumit
Vrei sa iti arat swingeri lumino luati din DR7 la 40 lei setul de 4 (da, 10 lei bucata) care iti lesina la calitate aproape orice set de swingeri luminosi?vasea scrie:După doua seturi de avertizori si 3 seturi de swingeri Hakuyo care m-au costat cam 1400 de lei și care m-au dezamăgit maxim motiv pentru care le-am vândut, momentul în care am luat un set de swingeri fox am constatat ca diferența este de la cer la pământ, dacă luam din prima mă scuteau de nervi și bani cheluiți degeaba. În primul rand calitatea este net superioara, un set fox te tine ani buni și te scutește de cheltuieli aiurea deci faza cu ecomisitul banilor pe produse ieftine nu tine.
fix exact aceasi opinie am si eu, sunt lucruri bune si lucruri proaste. Aceste lucruri pot fi si de la Fox si de la Solar si de la Hakuyo. Ideea e sa poti sa distingi intre ele. Piata singura dicteaza ceea ce se intampla. Sunt lucruri cautate, cum e sky pod, mtx14, ultegra, bblc, et200 si altele. Aceste lucruri au aratat ca rezista ani buni si nu creaza probleme.vasea scrie:Analiza psihologica a celor care compensează prin epatare si prin achiziții nejustificate nu are legătură cu ce discutam aici. După mai multe experiențe neplăcute și bani cheltuiți aiurea am cumpărat un produs de calitate din materiale bune și rezistente, puțin mă interesează ca scrie fox fl baracuda. Sunt prea sărac sa îmi permit lucruri "cu raport calitate/pret bun" și probabil nu știu sa folosesc un altfel de produs dar bine ca am scăpat de ele .