Catalin, Iasi: 0763186210 [sunati cu incredere dar nu dupa 12 noaptea ca dorm atunci

- 3 Mulinete Shimano Biomaster 8000 XTA cu tamburi de rezerva.
Tamburii principali sunt incarcati cu fir Daiwa Tournament 0.28mm si inaintas PowerPro 25lb
Lansetele functioneaza impecabil.
Pret: 300lei bucata

- 3 Lansete Daiwa Black Widow 3.9m, 2 tronsoane, 3.50lbs
Lansetele arata si isi fac treaba impecabil.
Pret: 200lei bucata

- 1 Lanseta Daiwa Black Widow 3.9m, 2 tronsoane, 4.75lbs
Folosita de 2 ori ca spod deci practic e ca si noua
Pret: 200lei
- RodPod Anaconda Undercover Pod cu 3 posturi, 2 picioare mici, 2 medii, 2 mari, vine cu husa originala
Arata foarte bine si se monteaza foarte repede. Bonus are si capete U montate (care pot fi schimbate fara probleme)
Pret: 300lei

- 4 Senzori ET E-Sential (rosu, galben, albsastru, verde) in cutie de plastic (buretele de la cutie l-am ratacit)
Senzorii sunt cam lipiciosi din cauza caldurii dar functioneaza fara probleme
Bonus conectori rapizi
Pret: 200lei

- 4 Swingere Hakuyo MK2 (rosu, galben, albastru, verde) in husa.
Cel verde are alt tip de talpic de prindere dar nu incomodeaza cu nimic. Nu l-am folosit deloc avand in vedere ca setul meu e de 3 lansete.
Pret: 80lei

- 1 Mincioc FL Excelent Power 180cm din fibra de carbon, deschidere plasa 102x102cm si adancime 113cm.
Perfect pentru scoaterea capturilor mari. Vine cu husa originala. Nu e agatat si nici rupt. De aia nu l-am mai scos din husa sa ii fac poza dar pentru cei care vor neaparat sa vada ca nu acund altceva acolo pot face o poza si la plasa si la tronsoane

Pret: 70lei

- 1 Cobra carbon Hakuyo pt bile de 20mm in husa
A fost folosita de 3 ori deci e ca si noua
Pret: 60lei

- 1 Geanta Fl Carry All
Pret: 50lei

- Pachet plumbi, momitoare, leadcore-uri care vin in husa speciala din poza
Pret: 100lei

- Pachet accesorii monturi
Carlige (Korda,Fox), varteje, fire pentru riguri (fluorcarbon, diferite textile), saci/pungi solubile, foarfeca, cutter, stoppere, etc, etc
Cutie CarpZoom dupa cum se vede in poza cu 2 penare pentru rigur si 5 cutii accesorii monturi + spatiu pentru altele
Incape perfect in buzunarul din fata al gentii FL
Pret: 150lei

- Pachet momeli
Pelete, Boiles (pop-up, tare in dip, solubili), porumb flotant diferite culori si arome
tin sa precizez ca toate cutiile sunt desfacute (cele 2 cutii Fluro au lipsa 2 3 bilute fiecare)
Pret: 150lei

- Pentru Nadit: Spomb, Korda Krusa
Pret: 50lei

Pentru achizitionarea intregului arsenal 2400lei (pretul normal 2910lei)