Beastmaster

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Ahmed Aziz
Puncte: 0

Beastmaster

Mesaj de Ahmed Aziz »

Va salut, lansetele pe care le folosesc sunt beastmaster bx 13 3.5 lbs.Pana n momentul de fata le am incarcat in majoritatea partidelor cu plumb de 110 +2 bile pe pva. Exista riscul de supraincarcare daca foloseac plumb de 110 cu un scaulet solubil mai consistent? Ar trebui sa trec pe plumb de 80-90 gr pentru a evita alte pagube?
Nume utilizator schimbat din andita66

Andrei91

Re: Beastmaster

Mesaj de Andrei91 »

dar ce ai de gand sa pui in saculet? pentru ca daca folosesti saculeti foarte mari vei pierde mult din distanta, tu ar trebui sa simti cel mai bine daca e incarcata lanseta ..

mrs

Mesaj de mrs »

Eu am aruncat si cu 130gr... dupa multe incercari se pare ca am gasit lansetele care mi se potrivesc.

Ahmed Aziz

Mesaj de Ahmed Aziz »

in saculet vreau sa pun seminte ,pelete alune etc, vreau sa fie nada mai multa in jurul carligului..sunt constient ca voi pierde in distanta dar ma multumesc si cu 80-90 m..care sunt lansetele care vi se potrivesc? beastmaster ofera dupa parerea mea un raport excelent calitate/pret.
Nume utilizator schimbat din andita66

mrs

Mesaj de mrs »

andita66 scrie:in saculet vreau sa pun seminte ,pelete alune etc, vreau sa fie nada mai multa in jurul carligului..sunt constient ca voi pierde in distanta dar ma multumesc si cu 80-90 m..care sunt lansetele care vi se potrivesc? beastmaster ofera dupa parerea mea un raport excelent calitate/pret.
Despre lansetele in cauza vorbeam... Dupa parerea mea poti arunca linistit cu 110g plus saculet.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

sincer, am incarcat aceste lansete si cu plumb de 135g plus bila si nu au avut nimic.
poti pune lejer saculetul.
stefan avram

ady3ro

Mesaj de ady3ro »

Salut,

Folosesc Beastmaster 13' 3,9 lbs AX specimen (cele visinii) si pescuiesc aproape 90% din cazuri cu plumb de 110 gr. si folosesc deseori saculet solubil fara nici o problema.
Sa ai grija totusi la lungimea firului inainte de lansare ( distanta de la varful lansetei la plumb), sa fie totdeauna 8-10 cm deasupra de spigot (asta la aruncarea peste cap).

Fir intins!
Nu bei, nu prinzi!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”