Warrior Elite/Emblem/Outkast

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Doeat
pescar de competitie
Puncte: 0

Warrior Elite/Emblem/Outkast

Mesaj de Doeat »

de cateva luni tot citesc despre aceste trei lansete si as dori sa aflu parerea celor care le-au folosit care ar fi mai buna pentru lansari la distante de 150m+ ?

Daiwa Emblem 3.9m/3.75lbs
Fox warrior Elite 13 3,25
CHUB Outkast 3,9M 3,5lbs
Roland K.
KRap-Baits RO

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Warrior Elite/Emblem/Outkast

Mesaj de Vladut Mateianu »

Fox Warrior Elite uita-l...... Am avut eu 2 bucati in teste si nu m-au incantat deloc, raport calitate-pret.... :oops:
De celalalte nu stiu nimic.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

ce conteaza mai mult in lansarea la distante mai mari inelul de plecare sa fie de 50 sau lungimea batului sa fie de 3,90.
Roland K.
KRap-Baits RO

Teddy

Mesaj de Teddy »

Si eu am Fox WE, nu este ptr. distante extreme. mai mult de 100-120 m nu am reusit, poate in mainile unuia mai bun mai trage un 10-15 m. Dar atat. Si este mult prea scumpa pentru ce stie sa faca, asa cum spunea si Vladut.
Dragos Dimache - Pescar sportiv

panait e.

Mesaj de panait e. »

chub sunt bete bune, dar mare grija la garantie. am avut probleme cu un bat si aproape ca m-au injurat cand am cerut sa mi-l schimbe ! :( :oops:

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

:wink: Incearca un 3.60,3.5lb,inel de 50 de la chub,cu plumb de 110-115 gr si ai sa vezi ca e peste toate cele 3! Este parerea mea
catch&release

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

un chub de 3,6 cu inel de plecare de 50 am in gand sa imi iau sa il testez oricum ... is curios daca o sa scoata chub pt 2010 si pe 3,90 cu inel de plecare de 50 de aceea mai stau umpic. La primele doua am renuntat definitiv :) si m-am orientat acuma atentia spre Nash venom MK2 3,90m/3,5lbs (50-14) si poate cu un efor financiar la Harrison Ballista 3,9m/4lbs custom-built cu inele Kigan SiC 50-16 numa cu conditia sa stiu ca isi merita bani si sa il incerc neaparat mai intai. Multumesc de raspunsuri astept in continuare pareri cu privire la noile optiuni
Roland K.
KRap-Baits RO

sergiu_q

Mesaj de sergiu_q »

eu am folsotit fox-ul elite si chub outkast 3.90 . pot spune ca sunt foarte asemanatoare, iar din punct de vedere al lansatilor pot zice ca sunt cam la fel. singura mea problema cu fox-urile a fost ca imi era frica sa le incarc prea tare si de multe ori foloseam un plumb sub-dimensionat. betele nu au nici o problema doar ca aveam eu ceva pe creier care ma oprea sa dau in ele. chub-urile nu le-am iertat ci din contra m-au iertat ele pe mine. eu nu sunt un aruncator extraordibar dat cu amble puteam sa dau 120m. cel mai mult am dat cu outkast , ~140m cu plumb de 4.5 oz (cam asta e greutatea optima pe care am gasit-o eu la outkast).dar nu am dat niciodata cu fox doar ca sa vad cat dau maxim.
la preturile sh ale warrior elite cred ca se merita ,dar la pretul lor de noi atunci as prefera outkast.

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

Mergi cu incredere pe Harrison, iar daca tot faci un efort mai bine fa efortul pentru Torrix, mai ales daca le faci custom, adica sa pui mandrina si inelele unde vrei tu.... cred ca iese ceva foarte smecher :wink:
Inelul de plecare de 50 conteaza mai putin, pentru distante de genul 140 m, stiu personal oameni care arunca 140 + cu inele de 40, inelele de 50 sunt extraordinare insa in momentul in care doresti distante extreme.... adica 170+.
Sa nu intelegi ca daca ai inelul de 50 dai 30m mai mult, cand faci lanseta custom o sa vezi ca va conta mai mult distanta dintre mulineta si inelul de plecare si in functie de ce iti doresti tu iti alegi si inelul de plecare de cat vrei.
Spor la alegere

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Harisson Balista nu este o varianta. Am avut si stiu ce zic. Platesti doar numele. Cu Magicurile castigi 15-20 de metri la aruncare, arata si mai bine, si au si garantie pe viata....Doar ca nu mai sunt pe stoc ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”