malaxor & pistol carnati

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

buzzyan
Puncte: 0

Re: malaxor & pistol carnati

Mesaj de buzzyan »

pentru industrie de bile - se poate lucra elegant cu sprituri hidraulice, cuttere, eventual masini de tocat ventilate si neaparat Combisteamer ( pt fierbere sub presiune ), marmite cu autoclava pt fierbere sau masini de fiert paste.
http://www.unox.com/it/cheftop_gn_2-1_4005pe.

buzzyan

Mesaj de buzzyan »

Imi place, nu ai uitat .... bilele alea .... :)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

buzzyan scrie:Imi place, nu ai uitat .... bilele alea .... :)
...marfa!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Unde gasesc pistoale pentru compresor la preturi bune? ce ar trebui sa iau in vedere cand aleg un compresor, multumesc

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Noi folosim un pistol de 4 kg de coca de la Rekord ...cei care fac si mesele (Italia) si pana acum am tras cel putin 20 tone de pasta pe acest pistol ... Binenteles ca am avut si grija sa-l spal mereu + spalat pastila in fiecare zi ... + ca folosesc spray pentru gresare la fiecare `carnat de 4 kg .. Garantie ca tine pana la minim 12 bari cand orice compresor baga maxim 8 ..

Anul trecut am mai bagat un pistol la lucru facut de un `nene roman ...dupa cateva folosiri a explodat capacul din spate in presiunea de 6 bari si-a trecut printr-o imprimanta care era in traiectoria capacului si s-a izbit de zid ... Panica a fost pe moment asa ca ai grija ca nu-i de joaca cu aceste pistoale .... Am vazut din prima ca ceva nu era in regula pentru ca nu avea filetul facut pentru presiune si era un filet normal cu `pas mic . Cel Italia are filetul cu `pas mare ...

Pare ciudat sa folosesc un asa pistol mic dar ma misc repede cu el la incarcat /bagat pastila la loc ..... daca vreau viteza bag spritzul de carnati care are capacitate de 30-32 kg de coca dar trebuie sa rulezi la 4 mese ca sa `te ti dupa el ...

Daca cumperi un pistol ai grija ..... nu-i de joaca :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

La compresoare vezi ca daca-i mic `pleaca des si la ce galagie face e deranjant + ca si consuma mult .
Trebuie unul de capacitate mai mare asa ca nu cumpara unul mic ca nu-i bun :wink:

compresor + pistol te costa cel putin 1000 lei ...

cu 1.000 lei platesti un atelier si-ti face/ruleaza 200 kg de bile uscate gata si scapi de deranj ,munca , miros , depozitare uscare ,consum energie ,consum gaze (la tari) etc ,etc .... :wink: :wink:

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Da stiu, multumesc foarte mult pentru sfaturi, nu am de gand sa cumpar ceva ieftin, de atsa cer sfaturi, ce inseamna compresor mic ? putere sau volum ?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

volum ....

cu cat e mai mare cu atat `pleaca mai rar ... daca-i mic scade repede presiune si `pleaca des ....
Dar si pretul creste odata cu marimea :lol:

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

Oricare din cele doua modele face fata fara probleme,mai ales la utilizare "casnica"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”