Vand 2 lansete Oxygen Grande Lago , 3,90m, 2 segmente, inele sic, inel 50, 4 lbs.
OXYGEN GrandE LAGO este o lanseta construitã din cele mai bune materiale existente pe piaþã ºi pãstrând un preþ accesibil pescarilor profesioniºti Grande lago emanã putere prin toatã reþeaua de carbon IM12 a blancului. Nevoia de a folosi lansete tot mai puternice capabile sã se încarce optim cu plumbi de peste 100 g, a fost conceptul de bazã al specialiºtilor echipei oxygen atunci când au proiectat GrandE LAGO Toate componentele au fost selectate cu grijã, inelele ºi mandrina metalica Fuji cele mai performante la ora actualã, priza de pe talon realizatã dintr-un cauciuc special antiderapant, ferula metalicã dispusã în punctul de mufare, matisajele de excepþie ºi carbonul de înaltã densitate, au contribuit la construcþia unei lansete solide, foarte rapidã ºi cu o rezervã incredibilã de putere.
Chiar nu stiu nimic de aceste lansete si nu am inteles nimic din pozele pe care le-ai pus.
Inel de varf????
Poza mandrina, maner si inel de placare(marime)
Te rog poate explici mai bine si ma poti convinge.
Eu cand am cumparat lansetele mi s-a spus ca au inelul de plecare de 50.Astazi am masurat inelele iar circumferinta interioara este de 40 la inelul de plecare si 10 la inelul de varf.