Eu am cumparat setul de accesorii de la el, NU recomand, produse de foarte proasta calitate in stare jalnica. Ca un exemplu va pot da cutia mare, este facuta poza in partea dreapta iar in stanga este o mare zgarietura, produsele au venit FOARTE murdare, nici macar nu a avut decenta sa le stearga putin, au venit cu noroi pe ele iar firele textile mai au maxim 2-3 metri pe ele si multe alte probleme. Cine nu crede pot trimite poze mai in detaliu, nu ca cele postate de el. Prima teapa pe anu asta!
eu nu stiu la ce te asteptai in cutia aia dar iti fac o lista de preturi pentru chestiile care erau in cutie in mare. si chestia cu 1-3 metri de textil pe role e nesimtire pentru ca rigurile pe care le vezi in penare sunt facute din rolele respective..si 2-3 riguri pe care le-am aruncat. Daca pentru tine Korda si Fox sunt proasta calitate cred ca ar fi bine totusi sa te uiti sa vezi niste preturi si apoi sa revii cu review-uri de genul asta.
Fir fluorocarbon Korda Fluorocarbon IQ 15lb 20m - folosit vreo 2-3metri 51lei in magazin.
Maggot Klip de la Korda 19 lei - se vad in cutie
3 pungi cu carlige Fox vreo 20 de lei punga - punem la pachet 50 lei ca lipsesc 2-3 carlige
vreo 2 feluri de calige korda
vreo 3 feluri de carlige fox
vartejuri korda (si alte firme dar cele korda se vad de la o posta care sunt)
vartejuri cu inel
vartejuri cu agrafe
agrafe rapide
tuburi termo korda
opritori, stoppere
conectori conici
clipsuri monturi plumb pierdut
cutter, fofecuta
pungi solubile (pentru micropelete) si tub slubil pentru boiles
Cutia nu este sparta si da poate este zgariata (nu am observat garietura) dar asta nu inseamna ca nu o poti folosit la ceea ce ai nevoie.
fire textile din care am consumat 2-3 metri (nu-mi spune ca ai gasit 2-3 metri pe role)
o fi o rola cu 3-4 metri pe ea..si aia cred ca e de la barracuda. am puso in pachet ca sa nu o arunc.
Cauta pe net preturi si fa un calcul si sa-mi spui cat valoreaza ce e acolo. (iti va iesi cu mult peste ce am cerut eu)
Nu am precizat ca vand vand chestii noi. Si ti-am pus in pachet tot ce se vede in poze mai putin degetarul trabucco pe care l-am uitat.
Am vandut pat, scaun, rucsaci, penare, mulinete, genti, huse etc etc si nu s-a plans nimeni dar se pare ca tu te asteptai sa iti trimit un pachet care valoreaza o mie de lei sa-l cumperi cu 150.
Nu vreau sa ma cert cu tine, este greseala mea ca am avut incredere si am cumparat fara sa le vad in mod real. Tu acum aberezi, pot deschide un topic nou si sa pun absolut tot ce era cu ADEVARAT in ea, si stii bine ce hal de carlige ai acolo. Iar faza ca "nu am observat zgarietura", hai sa fim seriosi e pe toata suprafata cutiei(de sus ai pana jos) asta e si motivul pt care ai facut poza in coltul din dreapta. Imi pare rau ca le-am spalat si nu am pozat halul produselor, INFECTE!
chiar te rog sa deschizi un alt topic si sa postezi "tot ce am pus in cutie cu adevarat" ca sa isi dea si altii cu parerea. o zgarietura pe o cutie de plastic care tine carlige, cutter, forfecuta nush daca are vreo relevanta atat timp cat nu cade nimic din ea.
Exact acelasi model de cutie costa 143lei il au cei de la Prologic "Set 7 Cutii Accesorii Crap Prologic" pe fisela (doar ca pe asta care ti-am trimiso eu scrie CarpZoom si nu Prologic dar este exact acelasi model si are aceleasi chestii). Poza facuta din dreapta nu a fost sa acopar o zgarietura pe o cutie de plastic (care pentru un pescar nu are mare importanta atat timp cat nu afecteaza functionalitatea cutiei) ci a fost sa se vada ce scrie pe ea si anume CarpZoom. Cine e interesat poate cauta pe internet sa vada modelul, dimensiunile, etc. De aia e poza facuta cum e facuta si nu sa ascunda o zgarietura care sincer nu am observato ca mie personal nu mi s-a parut relevanta. Daca era cutia crapata o aruncam direct la gunoi..nu o scoteam la vanzare.
Cat despre "hal de carlige" am explicat si se vede si in poze ce fel de carlige sunt si nu intru in amanunte.
- 3 Lansete Daiwa Black Widow 3.9m, 2 tronsoane, 3.50lbs
Pret: 200lei bucata
- 1 Lanseta Daiwa Black Widow 3.9m, 2 tronsoane, 3.75lbs, Folosita de 2 ori ca spod deci practic e ca si noua
Pret: 200lei
Pret pachet lansete 700lei
- Pachet momeli - Pelete, Boiles (pop-up, tare in dip, solubili), porumb flotant diferite culori si arome. Tin sa precizez ca toate cutiile sunt desfacute (cele 2 cutii Fluro au lipsa 2 3 bilute fiecare)
Pret: 150lei