Y minciog fox warior s 42

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Ahmed Aziz
Puncte: 0

Y minciog fox warior s 42

Mesaj de Ahmed Aziz »

Salutare, la ultima partida am reusit sa rup Y de plastic al minciogului. Am comandat Y de inox de la Anaconda care aparent se potriveste dar scot foarte greu bratele minciogului ma chinui cam 5 minute pana sa reusesc sa l strang, si cu cel de plastic era destul destul de greu de strans. Exista o varianta care sa mi simplifice stransul minciogului ??? Sa fac la un strungar un Y cu deschidere mai mica ?
Nume utilizator schimbat din andita66

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Re: Y minciog fox warior s 42

Mesaj de Claudiu Garlea »

Buna ziua,

Ieri cred ca ati discutat cu un coleg de-al meu pentru acel Y de la Anaconda, ne-ati rugat sa vedem daca se potriveste cu bratele de la Fox Warrior. Eu am verificat impreuna cu el daca se potriveste, mie mi-a luat in jur de un minut sa-l montez si sa-l dezmontez.
Nu stiu exact cum procedati cand doriti sa strangeti bratele, dar va asigur ca cu acel Y ar trebui sa il dezmontati rapid.
Daca tot nu reusiti, va rog sa sunati la magazin dupa ora 10.00 si sa cereti cu mine sa va explic exact cum sa-l dezmontati rapid.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Greu cu ortografia.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Ahmed Aziz

Mesaj de Ahmed Aziz »

Buna ziua, da ieri am facut comanda la dvs. Nu stiu de ce dar nu reusesc sa strang bratele nicicum fara sa ma enervez, poate fi si de la faptul ca am schimbat plasa originala tot cu una de la fox care e de culoare verde si anume fox landing net mesh 42 care e cumparata tot de la TF si fata de plasa originala are niste intarituri la capatul bratelor. O sa sun maine dupa ora 10.00 poate ma puteti lamuri. Va multumesc.!

Ahmed Aziz

Mesaj de Ahmed Aziz »

Domn profesor bogdan5: pentru ortografie,greseli gramaticale sau alte analize va rog sa postati pe alte forumuri care se ocupa cu asa ceva. Eu cerusem o simpla lamurire pentru problema mea nicidecum lamuriri pentru limba si literatura romana.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”