Doresc sa i  mulțumesc atât în numele meu cat și al lui Cosmin Banica, lui Victoras Petcu, pentru frumoasa partida de pescuit pe care am făcut-o de duminică pana azi, presărată cu driluri de excepție și voie bună. 
Apreciez faptul ca a dat mai tot timpul telefoane sa ne întrebe dacă este totul ok, dacă avem nevoie de ceva și dacă pestele a răspuns conform așteptărilor.. Încă odată Victoras Pentru,  îți mulțumim și ne vedem cat mai curând.
Cu mult respect!!!

.A urmat multa caterinca si voie buna deranjata doar de multele driluri finalizate cu o poza si o cantarire.Multumesc pe aceasta cale lui Costi si Andrei pentru aceasta partida de pescuit,lui Victoras Petcu pentru aceasta balta si vecinilor pe care i-am avut respectiv Razvan si Cosmin
 .A urmat multa caterinca si voie buna deranjata doar de multele driluri finalizate cu o poza si o cantarire.Multumesc pe aceasta cale lui Costi si Andrei pentru aceasta partida de pescuit,lui Victoras Petcu pentru aceasta balta si vecinilor pe care i-am avut respectiv Razvan si Cosmin  .Pot sa zic ca a fost o super partida.
 .Pot sa zic ca a fost o super partida.