Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Antonescu_Marin scrie:Corturi Fox, au si modele bune, foarte scumpe insa, Senzor a reusit sa aduca pe piata din Romania corturi de calitate la preturi destul de mici, nu stiu cum si nici nu-i treaba mea. Daca vrei iti vand eu un cort Senzor Comandor, nou, cu 800 lei.
gaby_po23 scrie:cred ca tu vrei un cort la 3 mil.... gasesti in obor la mana a doua... sau o umbrela de la fox..
si sa lasam vrajelile legate de corturile fox... sunt exceptionale.... da asa e cu vulpea care nu ajunge la struguri !!!!
vreau un cort in jur de 800 de lei, dar cort! Iar cort mi se pare a fi ce am cerut mai sus in primul post, mai mult de atat vreau un senzor, aveti ceva cu gusturile mele?gaby_po23 scrie:cred ca tu vrei un cort la 3 mil.... gasesti in obor la mana a doua... sau o umbrela de la fox..
si sa lasam vrajelile legate de corturile fox... sunt exceptionale.... da asa e cu vulpea care nu ajunge la struguri !!!!
Intradevar pe banii tai tu comanzi, nimeni altcineva. Dar sa sti ca exista 2 categorii de lucruri:1. LUCRURI BUNE si 2. LUCRURI IEFTINE. Sper sa faci o alegere inteleapta........nu te lasa influentat de mine sau de altii. Dar inca ceva vreau sa-ti mai spun : Nu uita ca si foamea ii mare pe criza asta...... numa bine.robbinho scrie:vreau un cort in jur de 800 de lei, dar cort! Iar cort mi se pare a fi ce am cerut mai sus in primul post, mai mult de atat vreau un senzor, aveti ceva cu gusturile mele?gaby_po23 scrie:cred ca tu vrei un cort la 3 mil.... gasesti in obor la mana a doua... sau o umbrela de la fox..
daca eu vreau SENZOR cu banii mei imi cumpar ce vreau, corect?
Cu respect,
morarmc scrie:Intradevar pe banii tai tu comanzi, nimeni altcineva. Dar sa sti ca exista 2 categorii de lucruri:1. LUCRURI BUNE si 2. LUCRURI IEFTINE. Sper sa faci o alegere inteleapta........nu te lasa influentat de mine sau de altii. Dar inca ceva vreau sa-ti mai spun : Nu uita ca si foamea ii mare pe criza asta...... numa bine.robbinho scrie:vreau un cort in jur de 800 de lei, dar cort! Iar cort mi se pare a fi ce am cerut mai sus in primul post, mai mult de atat vreau un senzor, aveti ceva cu gusturile mele?gaby_po23 scrie:cred ca tu vrei un cort la 3 mil.... gasesti in obor la mana a doua... sau o umbrela de la fox..
daca eu vreau SENZOR cu banii mei imi cumpar ce vreau, corect?
Cu respect,