Cumpar cort

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Antonescu_Marin

Re: Cumpar cort

Mesaj de Antonescu_Marin »

Corturi Fox, au si modele bune, foarte scumpe insa, Senzor a reusit sa aduca pe piata din Romania corturi de calitate la preturi destul de mici, nu stiu cum si nici nu-i treaba mea. Daca vrei iti vand eu un cort Senzor Comandor, nou, cu 800 lei.

robbinho
Puncte: 0

Mesaj de robbinho »

Antonescu_Marin scrie:Corturi Fox, au si modele bune, foarte scumpe insa, Senzor a reusit sa aduca pe piata din Romania corturi de calitate la preturi destul de mici, nu stiu cum si nici nu-i treaba mea. Daca vrei iti vand eu un cort Senzor Comandor, nou, cu 800 lei.

Multumesc, dar am sa astept reducerile Senzor care o sa vina in curand, ca mos craciun, mereu a surprins cu ofertele astea si stiu ca si a cum vor face la fel!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D :D :D Te-ai gandit bine ! De pe 2 decembrie incep 2 saptamani de vis ptr pescari.....mai multe detalii in curand ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

cred ca tu vrei un cort la 3 mil.... gasesti in obor la mana a doua... sau o umbrela de la fox..
si sa lasam vrajelile legate de corturile fox... sunt exceptionale.... da asa e cu vulpea care nu ajunge la struguri !!!!

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

gaby_po23 scrie:cred ca tu vrei un cort la 3 mil.... gasesti in obor la mana a doua... sau o umbrela de la fox..
si sa lasam vrajelile legate de corturile fox... sunt exceptionale.... da asa e cu vulpea care nu ajunge la struguri !!!!

Pai tocmai.... fox( vulpea) nu ajunge la struguri :lol: :lol: :lol:

robbinho

Mesaj de robbinho »

gaby_po23 scrie:cred ca tu vrei un cort la 3 mil.... gasesti in obor la mana a doua... sau o umbrela de la fox..
vreau un cort in jur de 800 de lei, dar cort! Iar cort mi se pare a fi ce am cerut mai sus in primul post, mai mult de atat vreau un senzor, aveti ceva cu gusturile mele?

daca eu vreau SENZOR cu banii mei imi cumpar ce vreau, corect?

Cu respect,

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@gaby

daca nici eu nu am avut corturi in viata mea.... :oops: Fox Continental....ploua in el dupa 2 ani de folosinta.

Easy Dome...probleme cu plasticele din capul barelor, plus apa pe la cusaturi. Si ti-as mai da exemple, dar cred ca imi racesc gura de pomana....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

morarmc

Mesaj de morarmc »

robbinho scrie:
vreau un cort in jur de 800 de lei, dar cort! Iar cort mi se pare a fi ce am cerut mai sus in primul post, mai mult de atat vreau un senzor, aveti ceva cu gusturile mele?

Cu respect,
Intradevar pe banii tai tu comanzi, nimeni altcineva. Dar sa sti ca exista 2 categorii de lucruri:1. LUCRURI BUNE si 2. LUCRURI IEFTINE. Sper sa faci o alegere inteleapta........nu te lasa influentat de mine sau de altii. Dar inca ceva vreau sa-ti mai spun : Nu uita ca si foamea ii mare pe criza asta...... numa bine.

robbinho

Mesaj de robbinho »

morarmc scrie:
robbinho scrie:

Cu respect,
Intradevar pe banii tai tu comanzi, nimeni altcineva. Dar sa sti ca exista 2 categorii de lucruri:1. LUCRURI BUNE si 2. LUCRURI IEFTINE. Sper sa faci o alegere inteleapta........nu te lasa influentat de mine sau de altii. Dar inca ceva vreau sa-ti mai spun : Nu uita ca si foamea ii mare pe criza asta...... numa bine.

Multumesc pentru sfaturi!
Pana la urma iau un cort nu un apartament :) nu are rost sa ne contrazicem pentru un cort, zic eu!

robbinho

Mesaj de robbinho »

am reusit sa mi achizitionez cortul dorit datorita domnului Vladut Mateianu, caruia ii multumesc pentru ajutor si amabilitate!

se poate inchide

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”