senzori polifonici prologic wtsv 4+1

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ovideli
Puncte: 0

Mesaj de ovideli »

am unul din senzori care nu-l mai receptioneaza statia (senzorul functioneaza normal), stie cineva ce problema ar avea, ma gandesc ca a "sarit" din frecventa dar nu stiu ce trebuie sa-i fac.
rog pe cei care au avut astfel de senzori si au avut astfel de problema sa-mi dea un sfat, pe cei care-si dau doar cu presupusu-i rog sa se abtina.
multumesc anticipat de ajutor
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: senzori polifonici prologic wtsv 4+1

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

ovideli scrie:am unul din senzori care nu-l mai receptioneaza statia (senzorul functioneaza normal), stie cineva ce problema ar avea, ma gandesc ca a "sarit" din frecventa dar nu stiu ce trebuie sa-i fac.
rog pe cei care au avut astfel de senzori si au avut astfel de problema sa-mi dea un sfat, pe cei care-si dau doar cu presupusu-i rog sa se abtina.
multumesc anticipat de ajutor
salut!
vezi ca e posibil sa aiba inauntru ceva butonase de refrecventare sau un sg buton de reset.stiu ca altii au.
catch&release

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Pentru modelul acesta de senzori, singurul reglaj e resetarea si imperecherea fiecarul senzor cu statia. Adica luat tot ciclu de la cap la coada. Se pare ca pe langa consumul mare al bateriilor si aceasta este o problema foarte des intalnita. In cazul in care mai ai cartea tehnica, acolo iti explica exact cum se imperecheaza senzorii cu statia. Bafta!

ovideli

Mesaj de ovideli »

PallBogdan scrie:Pentru modelul acesta de senzori, singurul reglaj e resetarea si imperecherea fiecarul senzor cu statia. Adica luat tot ciclu de la cap la coada. Se pare ca pe langa consumul mare al bateriilor si aceasta este o problema foarte des intalnita. In cazul in care mai ai cartea tehnica, acolo iti explica exact cum se imperecheaza senzorii cu statia. Bafta!
Nu stiu de ce zici tu consum mare al bateriilor ca pe mine ma tine un set de baterii duracel un an de zile aproximativ 5 partide de cate 3-4 zile
referitor la cartea lor o am dar nu ma prind ce trebuie facut, nu stiu daca e cartea tehnica e un fel de brosura cu instructiuni de folosire in care nu am vazut nimic specificat de resetarea lor
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

nicolau ionut

Mesaj de nicolau ionut »

Salut,
Nu te mai chinuii cu resetarea, ca nu vei rezolva nimic. Si eu am avut aceeasi problema si i-am reseteat de zeci de ori si nu s-a remediat, cica este un integrat la care crapa ceva.
Singura solutie daca vrei sa-i pastrezi este sa cumperi un senzor nou si sa-l tragi pe statie.
Parerea mea este sa renunti la ei ca numai probleme au fost cu ei.

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Ionut, de unde ai stiut ca am vorbit azi de tine?!?! Am incercat telefonic dar nu a mers...aceeasi problema ca la tine...

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

ovideli scrie:Nu stiu de ce zici tu consum mare al bateriilor ca pe mine ma tine un set de baterii duracel un an de zile aproximativ 5 partide de cate 3-4 zile
referitor la cartea lor o am dar nu ma prind ce trebuie facut, nu stiu daca e cartea tehnica e un fel de brosura cu instructiuni de folosire in care nu am vazut nimic specificat de resetarea lor
Am avut si eu modelul acesta de senzorii (sunt VTSW de fapt) - i-am vandut. Persoana care a intrat in posesia lor ii folosea de 3 sezoane, cand unul a dezvoltat simptomul "inceputului de sfarsit" - i-a vandut si el. Din cate stiu nu se mai pot repara, dar te poti interesa.

Off-topic: 5 partide de 3-4 zile pentru un senzor este putin...
Nume utilizator schimbat din radu1985

ovideli

Mesaj de ovideli »

multumesc baieti, problema rezolvata prin inlocuirea emitatorului de pe un alt senzor defect dar care avea emitatorul bun.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”