lanseta maver genesis extreme 3.90m 3.5 lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mezei lorant
Puncte: 0

lanseta maver genesis extreme 3.90m 3.5 lbs

Mesaj de mezei lorant »

salut baieti as vrea sa achizitionez lanseta maver genesis extreme 3,90m 3,5 lbs niste pareri miar fi de mare folos mentionez ca am nevoie mai mult de ele pentru lanseuri de distanta is ok pentru asa cv? as aprecia parerile celor care au detinut lanseta sau o detin multumesc

Tavi

Re: lanseta maver genesis extreme 3.90m 3.5 lbs

Mesaj de Tavi »

salut

Depinde ce intelegi tu prin distanta, betele se comporta bine la acest capitol pentru categoria din care fac parte. Poti ajunge pina pe la 120 m daca esti un lansator bun, poti chiar si sa treci de distanta asta dar trebuie sa fi foarte bun deci conteaza piesa dintre volan si scaun. Betele astea duc destul de mult dar ai grija sa nu exagerezi am auzit de la prieteni de bete rupte chiar doua intr-o partida deci atentie. Eu am avut un set dar nu sunt chiar asa de lansator, asa ca nu am reusit sa rup nici unul.
Per ansamblu eu zic ca i-si fac treaba cu limitarile de rigoare depinzand cum ziceam de ce-ti doresti ca distante si cat de bine stapinesti tehnica de lansare. Nu poti cere de la un bat de aprox 400 lei sa faca minuni totodata mai scump nu inseamna neaparat si distante mai mari. La capitolul asta eu cred ca mai importanta e tehnica pana la un anumit punct dupa care intra in actiune si batul deoarece poti atinge o distanta data cu mai multe modele de bete dupa care daca vrei mai departe pe linga tehnica ai nevoie si de alt bat.

Concluzia mea este ca daca nu tintesti distante extreme eu zic ca i-si merita banii.

Ahmed Aziz

Mesaj de Ahmed Aziz »

Recomand Shimano Beast Master 3.90 si 3.5 lbs.. Fire intinse
Nume utilizator schimbat din andita66

mezei lorant

Mesaj de mezei lorant »

andita66 scrie:Recomand Shimano Beast Master 3.90 si 3.5 lbs.. Fire intinse
multumesc pentru recomandare eu am cerut pareri numai despre aceasta lanseta :D

mezei lorant

Mesaj de mezei lorant »

Tavi scrie:salut

Depinde ce intelegi tu prin distanta, betele se comporta bine la acest capitol pentru categoria din care fac parte. Poti ajunge pina pe la 120 m daca esti un lansator bun, poti chiar si sa treci de distanta asta dar trebuie sa fi foarte bun deci conteaza piesa dintre volan si scaun. Betele astea duc destul de mult dar ai grija sa nu exagerezi am auzit de la prieteni de bete rupte chiar doua intr-o partida deci atentie. Eu am avut un set dar nu sunt chiar asa de lansator, asa ca nu am reusit sa rup nici unul.
Per ansamblu eu zic ca i-si fac treaba cu limitarile de rigoare depinzand cum ziceam de ce-ti doresti ca distante si cat de bine stapinesti tehnica de lansare. Nu poti cere de la un bat de aprox 400 lei sa faca minuni totodata mai scump nu inseamna neaparat si distante mai mari. La capitolul asta eu cred ca mai importanta e tehnica pana la un anumit punct dupa care intra in actiune si batul deoarece poti atinge o distanta data cu mai multe modele de bete dupa care daca vrei mai departe pe linga tehnica ai nevoie si de alt bat.

Concluzia mea este ca daca nu tintesti distante extreme eu zic ca i-si merita banii.
da am inteles la technica stau bine astazi am incercat lanseta pe teren si am atins 120 m relativ usor nam fortat cu plumb de 110 cred ca mai mult de 120 130m nu prea merge oricum ramane de vazut pe parcurs multumesc de sfaturi

mezei lorant

Mesaj de mezei lorant »

alte sfaturi de la cine mai detine lansetele maver?

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Cred ca ai gasit sectiunea unde ai postat ceea ce doresti tu sa afli, aici se cumpara/vand/schimb. Incearca n alta sectiune
...

HENRICH

Mesaj de HENRICH »

andita66 scrie:Recomand Shimano Beast Master 3.90 si 3.5 lbs.. Fire intinse
Salut! Eu din potriva NU-recomand Beast Masterul!!!!!Anul trecut ,in Decembrie,am luat 2 lansete,una dupa 7 partide scurte a cedat-LA LANSARE,cu un plumb de 90 gr,nici celalalt nu este ok :( ,Am lansete de 20 de ani ,care si acum tin frontul ,In viata mea nu mai iau Beast Master!

catalin_ionut

Mesaj de catalin_ionut »

Am aceste lansete, am pescuit de 4,5ori dar sunt genul care tot timpul schimb sculele , dacă sunteți interesat îmi puteți lăsa un mesaj cu nr de tel , înainte de achiziție ar fi indicat să puneți mâna pe ele și să aruncați sau să pescuiți , ca Pret sunt ok părerea mea

mezei lorant

Mesaj de mezei lorant »

va multumesc pentru sfaturi leam achizitionat sper sa nu am probleme FIR INTINS!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”