O simpla bila poate face diferenta intre o partida reusita si una total esuata? Daca m-ai fi intrebat inainte de partida de aseara si azi mai mult ca sigur as fi raspuns ca nu. In schimb, partida asta mi-a schimbat total parerea despre "bila de la de carlig". Unii vor spune ca este pur si simplu reclama, ca este doar marketing, este doar parerea lor. Unii ma vor crede, altii nu, dar este dreptul lor. Am rezevat pe ultima 100 de metrii standul 29 Hermes Peris (doar acesta fiind liber). Am inceput partida putin descumpanit deoarece, la sosirea pe balta, am aflat ca in urma cu 24h se incheiase un concurs, iar echipa de pe standul 29 a terminat dupa 48h fara nici o captura. Deci...mai pescuieste Cataline!!. Le intind si pun la carling numai bile solubile, hotarat sa prind tot ce misca in apa (in afara de caras si somn pitic

) ). La nici 30 min primul run, o salonta...asa cum era de asteptat. La nici 15 min dupa lansare vine al doilea peste. Hotarat sa ma odihnesc, am pus bile tari si la somnic in cort. Nimic pe timpul noptii. In schimb la 6:30 pun 4 solubile si abia atunci incepe magia: in jur de 14 pesti, cu diverse greutati. Vecinul din dreapta nu a avut nici o trasatura. Observand ca este incepator am hotarat sa merg cu Cristian Jugaru sa il ajutam. Ii punem pe 2 lansete aceeasi bila cu care pescuiam si noi. Fara nici un fel de exagerarea omul ne-a zis ca a fost cea mai buna partida din viata lui, avand chiar si 2 dublu drill. Va pot spune cu mana pe inima ca bila de somon de la Carping va fi o bila de incredere pe orice balta. Am prins atatea exemplare fara sa nadim, partida fiind doar un test. Daca nadeam sunt sigur ca nu mai aveam timp sa ne bucuram de pesti, de balta si de expresia colegului de pe ponton 30 in momentele de run, drill, poze, etc. Stiu...stiu, vor urma comentarii gen: nu cred, nu se poate, nu exista asa ceva. Ba se poate! Am trait-o azi !!!