salut baieti am si eu o intrebare care dintre urmatoarele 2 lansete credeti ca este mai ok MAVERCARP EXTREME GENESIS 3.90 ,3.5 lbs SAU MTX 14 3.90 ,3.5 lbs mentionez ca imi place sa simt pestele in dril sa nu fie foarte rigid multumesc
vrei sa simti pestele cat mai bine in dril sau sa nu fie foarte rigid batu?cu un bat moale nu prea simti pestele in dril contrar a ceea ce se vehiculeaza.cu cat batul e mai rigid cu atat simti mai bine ce face "victima" de la capatul firului,in schimb daca vrei adrenalina,control slab asupra pestelui dar o oarecare siguranta la contre mai "rele" alegi batul mai moale..dar parerea mea ca pentru a ajuta pescarul in dril mai ales la mal unde socurile sunt mai puternice s-a inventat frana...dintre cele doua bete iti recomand mtx-ul.e un bat mediu ca tarie,"arunca" bine si este foarte foarte rezistent la abuzuri,nu e un bat rapid datorita probabil procentului ridicat de raisini din blanc,lucru pe care eu il vad ca un avantaj deoarece blancul nu este la fel de casant ca alte bete mult mai rapide cu continut scazut de rasini dar care daca le "atingi" mai nefiresc din greseala risca sa crape la primul lanseu.