Balta are aproximativ 100ha , poate gazduii peste 50 de pescari , PLANTATUL este permis .
"Vedeta baltii" un scoicar ce depaseste 50kg , crap , cteno 20 kg +
Specii: caras, crap, cteno
Localizare : se afla la 50km de Bucuresti si 10 km de Targoviste exact in satul Bratesti la trecerea de pietoni se face un singur drum care te duce exact la lac , se poate pescuii pe ambele parti ale lacului .
Pe partea cu satul are 3 cabanute cu 2 paturi fiecare , care se pot inchiria de la administratia lacului.
Taxa de pescuit : 4 bete fara plantat 80 ron , pentru cei care planteaza se mai percepe o taxa de 30 ron , ar venii 20 ron / lanseta + plantat .
Se pot face abonamente de 10 sedinte 4 bete - 600 ron sau 6 bete 800 ron (in abonament este inclus si plantatul) .
Se poate retine peste in limita bunului simt , 2-3 bucati / partida
Crapul de la 5kg in sus se elibereaza , in schimb veti primii partide gratis , cel pana in 1.5 kg se elibereaza .
Balta a fost populata la inceputul lui mai cu 3 tone de crap de consum (1.5kg-2.5kg)
Pe 3 mai am fost la pescuit , rezultatul 3 bucati sarite de 5 kg , am primit 3 partide gratuite , am fost 3 ateliere si cumparat un abonament de 4 bete / 10 partide(12 ore) / 600 ron , si am pescuit 24 de ore , mai exact ne-au taiat 6 patratele din abonament din care 3 ni le-au inapoiat pentru capturile eliberate .
Pentru consum am prins 7 crapi 3-5 kg care i-am impartit intre noi .
https://www.youtube.com/watch?v=47WFKNCzskI
https://www.youtube.com/watch?v=nK8cUiieU0s
Mai multe detalii puteti gasii pe site , daca va mai sunt de folosc cu ceva puteti intreba aici , eu sunt destul de multumit de lac , taxa destul de mica daca iti faci abonament .
Puteti vedea pe youtube ce crap se mai prinde prin navod cand pescuiesc pestele chinezesc .
Paznicii nu vin sa ridice de juvelnic sa cantareasca , nu sunt toata ziua pe capul tau , decat daca prinzi peste mult e normal sa mai dai si drumu ... adica sa zic 7-8-10kg / sedinta nu zice nimeni nimic dar ... stii cum este romanul
Se prinde si caras destul de frumos 300-500g .
Administratorul Baltii : 0724 727 608 (Nea Nicu)
website : www.lacul3.ro