Echipament nou, lansete si mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
NunuMic

Echipament nou, lansete si mulinete

Mesaj de NunuMic »

Salutare...
De cateva zile tot caut pe internet lansete si mulinete, calitate, dar si pret...Din cat am tooot studiat, am ajuns la o concluzie: imi voi lua lanseta HAKUYO MTX 16 ( 3,90m - 4 Lbs ) si mulineta HAKUYO TD6000, cate patru bucati din fiecare. Initial ma gandeam la lanseta HAKUYO MTX 14 ( 3,90 M - 3,75 Lbs ), insa nu e disponibila...Acum sa fiu sincer, nu stiu ce mare diferenta e intre ele, care e model mai nou, care e mai preferata de pescari...Eventual mai astept poate domnul Dan Mitranescu mai aduce HAKUYO MTX 14 ( 3,90 M - 3,75 Lbs ).
Astept parerile voastre...Ideea e ca daca tot fac un efort, sa nu-l fac in fiecare an...
Stima!

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Echipament nou, lansete si mulinete

Mesaj de Dan Mitranescu »

NunuMic scrie:Salutare...
De cateva zile tot caut pe internet lansete si mulinete, calitate, dar si pret...Din cat am tooot studiat, am ajuns la o concluzie: imi voi lua lanseta HAKUYO MTX 16 ( 3,90m - 4 Lbs ) si mulineta HAKUYO TD6000, cate patru bucati din fiecare. Initial ma gandeam la lanseta HAKUYO MTX 14 ( 3,90 M - 3,75 Lbs ), insa nu e disponibila...Acum sa fiu sincer, nu stiu ce mare diferenta e intre ele, care e model mai nou, care e mai preferata de pescari...Eventual mai astept poate domnul Dan Mitranescu mai aduce HAKUYO MTX 14 ( 3,90 M - 3,75 Lbs ).
Astept parerile voastre...Ideea e ca daca tot fac un efort, sa nu-l fac in fiecare an...
Stima!

Lansetele MTX14 vor intra in stoc in data de 21 a acestei luni.
Parerea mea este ca puteti astepta noul model ( se vor numi UNI ), deoarece exista mici imbunatatiri.
In plus, MTX14 este o idee mai rigid decat 16-le.
Pretul pe MTX14 este mai mic raportat la valoarea lansetei, datorita rulajului pe acest mode. ( pretul in conditii normale este de peste 400 lei ).

Legat de mulinetele TD6000, "efortul" pe care il faceti este pentru cel putin 10 ani, sa nu spun 20. :wink:

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Servus Dan...in 21 Mai pot sa te sun, in legatura cu baiatul de la Cluj(Trif Cristian) si Nicu Dinescu...sau rezolvi direct cu ei? La "Sibiu Casting Cup" fac referire.
Multumesc inca odata pentru sponsorizare si ajutor!!!
Carp Passion

NunuMic

Mesaj de NunuMic »

Va multumesc pentru raspuns domnule Dan, sa stiti ca oricum aveam de gand ca dupa data de 21 mai sa intru in posesia lor. Puteti rezerva 4 bucati de MTX 14 din noul model (UNI), pana in data de 25 mai sunt la dumneavostra la magazin sa le achizitionez, tot atunci iau si mulinetele.
Stima!

Indre Ovidiu

Mesaj de Indre Ovidiu »

Buna ziua Dl Mitranescu!Ne puteti spune cu ce inbunatatiri vine lanseta?Eu urmaresc sa achizitionez de 3 luni aceste lansete si sincer vreau sa stiu tot despre ele!Multumesc!!!
Nume utilizator schimbat din indre1988

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

indre1988 scrie:Buna ziua Dl Mitranescu!Ne puteti spune cu ce inbunatatiri vine lanseta?Eu urmaresc sa achizitionez de 3 luni aceste lansete si sincer vreau sa stiu tot despre ele!Multumesc!!!
Nu am vazut inca modelul, dar spun ce am auzit de la producator.
MTX14 in noua varianta ( UNI ) o sa fie putin mai rapida. Nu stiu cat o sa se simta acest lucru, dar testele din fabrica asta spun.
In plus, pe absolut toate modelele MTX vor veni mandrinele fixate prin tehnologia cu care au fost fixate pe Class. ( ... dupa trei ani si pe mana celor mai puternici aruncatori de la noi, inca nu a cedat nicio mandrina ).

Pe MTX TOP ( MTX14 in plasa 3k ) puterea creste cu 15% la aceeasi greutate a lansetei. Se apropie de Class ca performante, dar putin mai usoara si mai usor de incarcat. Un plus si pentru finisajul de carbon, atat estetic cat si ca rezistenta la zgarieturi.

Mai multe nu stiu, astept si eu sa vina lansetele.

Totodata vor veni si noile cobre de carbon pentru boilies de 20mm si 24mm . :wink:
Modelul este cel din panza 3k.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Dane, dar swingerele mkm3 mai vin ? :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”