Am vb cu el duminica 24.04 despre mulinetele care sunt aici la vanzare, am ajuns de comun acord la un pret si a ramas ca ne auzim luni 25.04, luni primesc mesaj ca e dadaca si ca ii pare rau, dar ne vedem 26.04 in jur de ora 14:00 (marti) sa finalizam tranzactia.
Marti am asteptat toata ziua, i-am dat mesaje, telefoane nimic.
Ii dau un mesaj de pe un alt numar de telefon daca mulinetele mai sunt de actualitate si imi zice ca s-au vandut.
Ii dau mesaj dupa numarul meu zicandu-i ca o sa scriu pe forum aici ca e neserios si ca e urat ceea ce face si imi da mesaj ca mulinetele nu le-a vandut si ca e una cu o mica problema la frana si ca nu le mai da.
Probabil le-a vandut mai mult cu 20-50 lei, (cu mine ultimult pret era 820 + un fresh de la munca).
Pentru mine vorba e vorba si cantareste foarte mult.
Ce sa zic.. oricum deja am achizitionat alte mulinete, dar am scris acest post sa vada si altii cum procedeaza acest user.
Din discutiile cu Andrei, am inteles ca una din mulinete are o problema, si a preferat sa nu le mai vanda. Ceea ce este foarte bine!
Asa ca o sa-l rog , sa ne demonstreze ca nu le-a vandut, si sa faca o poza la mulinete, impreuna cu o hartie pe care sa scrie data de astazi.