Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
freespirit scrie:Am, deocamdata, doar partea de deasupra/din fata a carcasei pentru un senzor Fox Eos-R carbon, o schimb cu partea de jos/de dedesubt a unei carcase camo sau neagra, cu piciorusele - care intra in clemele/urechiusele de la partea de deasupra - intregi. Mentionez ca urechiusele capacului de carcasa Carbon de la mine sunt intregi. Iata pozele:
freespirit scrie:Am, deocamdata, doar partea de deasupra/din fata a carcasei pentru un senzor Fox Eos-R carbon, o schimb cu partea de jos/de dedesubt a unei carcase camo sau neagra, cu piciorusele - care intra in clemele/urechiusele de la partea de deasupra - intregi. Mentionez ca urechiusele capacului de carcasa Carbon de la mine sunt intregi. Iata pozele:
Sau, cumpar carcase carbon.freespirit scrie:Am, deocamdata, doar partea de deasupra/din fata a carcasei pentru un senzor Fox Eos-R carbon, o schimb cu partea de jos/de dedesubt a unei carcase camo sau neagra, cu piciorusele - care intra in clemele/urechiusele de la partea de deasupra - intregi. Mentionez ca urechiusele capacului de carcasa Carbon de la mine sunt intregi. Iata pozele: