Lansete Maver genesis extrem 3,9M 3,5lb 750 Ron(3 buc) folosite 2 sezoane fara defecte
Mulinete shimano ultegra XSC 10000 Folosite 1 partida Tamburii echipati cu fir 0.28 si cu frana rapida-1800 (3buc)
Telefon 0752890749 Andrei .Revin cu poze deseara.
Upgrade preturi :
lansetele 600 ron (pedare personala)
Hangerii nash 150 ron
Rod Pod 200 ron
Mai am si un navomodel Camarad Brusless ( e si de viteza) cu 2 acumulatori din care unul nou lipo ca nou se vede in poza ,momentan e retinut de un prieten daca nu reuseste sa vina dupa el il voi pune la vanzare la pretul de 16000 ron (in caz ca e cineva interesat)
salutare. ma intereseaza rodpod-ul. poti sa imi dai mai multe detalii legate de el? ai buzz bari doar pt 3 posturi? ce lungime are intre buzz bari? cate e distanta intre posturi?>
Nu am ruleta aproximativ intre 15-20 cm intre postururi,doar buzbar de 3 iar distanta intre buzbari este sufiecient de mare incat sa pui swinger/hanger inainte de primul inel SE VEDE IN POZA.am uitat sa mentionez husa e destul de uzata ,dar rodpodul se afla in stare perfecta de functionare adica nu sunt slabite articulatiile ,e stabil ,se poate face si skypod ....