Vand 4 lansete Mitchell Armada Carp First, 3.6m - 3.5lb, 6 inele SIC,mufare inversa, folosite in 5 sau 6 partide de pescuit. Lansetele arata impecabil, sunt foarte bine intretinute, fara lovituri sau zgarieturi, fara ceramica sarita de pe inele. Pretul pentru toate 4 este de 800 lei, si nu se vand la bucata.
Tel: 0724 219 800
Nu cunosc vinzatorul, dar lansetele sint geniale... Le am si acum!
Primele mele lansete de crap, cumparate acum multi ani de la Arrow - excelente si in dril si mai ales in aruncare, practic indestructibile. Calitativ, mult peste toate prostiile care se fabrica acum...
Spor la vinzare!
Mulțumesc frumos pentru apreciere! Într-adevăr sunt niște lansete excelente, însă, din păcate m-am hotărât sa le vand deoarece nu mai pescuiesc de doi ani pe lacuri... Mai exact, ultima data când am pescuit cu ele, a fost in luna mai 2014... De atunci, am pescuit numai pe ape curgătoare si mai ales in delta, motiv pentru care mi-am cumpărat lansete scurte, de 2.70 m, iar pe astea vreau sa le vand, ca e păcat sa le țin degeaba... Dacă sunt persoane din Moldova interesate de aceste lansete, ma pot deplasa personal sa i le prezint, iar prețul e ușor negociabil.
Valabil! Daca sunt persoane din zona Moldovei interesate de aceste lansete, ma pot deplasa personal sa i le prezint! Pretul este negociabil!
Valabil! Daca sunt persoane din zona Moldovei interesate de aceste lansete, ma pot deplasa personal sa i le prezint! Pretul este negociabil!