Pentru ca tot ce e frumos merita povestit o sa fac un scurt rezumat al partidei abia incheiate pe aceasta minunata balta. Impreuna cu Paul, Vali, Dan si Lau - am ajuns pe balta pe 24.04.2016 in ideea sa pescuim 48 ore si sa stam la un pahar de vorba. Ne-am instalat pe pontoanele 8,9 si 10 si a inceput distractia sau mai bine zis maratonul. Vremea nefavorabila (a plouat aproape non-stop) ne-a fortat sa ne adapostim in cort si sa asteptam trasaturile......acestea venind inca din prima ora de la instalare urmand a se repeta la nesfarsit si parca fara pauza (personal am cedat in a doua noapte si am scos betele aprox 3 ore ca sa pot dormi). Dupa zeci de sprinturi de fiecare....cort - ponton am tras linie si partida s-a incheiat cu 3 pesti trecuti de 17 kg (17.6 ; 17.4 ; 17.0) 2 trecuti de 16kg si cred ca peste 70-80 pesti in intervalul 8-15 kg cei mai multi fiind 10-13 kg - exceptie facand cativa "ciortani" de 4-7 kg

Am pescuit numai cu bilele lui Radu Badica(Squid cu Pruna) la carlig. In prima seara am facut o mica nadire cu bulgari (gen grambel) ulterior am continuat numai din cobra cu aceleasi bile. Pesti au raspuns foarte bine, i-am gasit si la 80msi aproape de malul de vizavi.
Pentru noi a fost o partida de vis care ne-a demonstrat ca nu prea stam bine cu conditia fizica - cu totii avem febra musculara si dureri de spate.
Multumim administatiei MV2 pentru gazduire noi ne-am simtit foarte bine o sa incercam sa revenim cat mai des. Multumim Radu Badica - poate data viitoare stam mai mult la povesti