PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
phantom23ovy
Puncte: 0

Re: PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Mesaj de phantom23ovy »

Salutare,

Pentru ca tot ce e frumos merita povestit o sa fac un scurt rezumat al partidei abia incheiate pe aceasta minunata balta. Impreuna cu Paul, Vali, Dan si Lau - am ajuns pe balta pe 24.04.2016 in ideea sa pescuim 48 ore si sa stam la un pahar de vorba. Ne-am instalat pe pontoanele 8,9 si 10 si a inceput distractia sau mai bine zis maratonul. Vremea nefavorabila (a plouat aproape non-stop) ne-a fortat sa ne adapostim in cort si sa asteptam trasaturile......acestea venind inca din prima ora de la instalare urmand a se repeta la nesfarsit si parca fara pauza (personal am cedat in a doua noapte si am scos betele aprox 3 ore ca sa pot dormi). Dupa zeci de sprinturi de fiecare....cort - ponton am tras linie si partida s-a incheiat cu 3 pesti trecuti de 17 kg (17.6 ; 17.4 ; 17.0) 2 trecuti de 16kg si cred ca peste 70-80 pesti in intervalul 8-15 kg cei mai multi fiind 10-13 kg - exceptie facand cativa "ciortani" de 4-7 kg :D
Am pescuit numai cu bilele lui Radu Badica(Squid cu Pruna) la carlig. In prima seara am facut o mica nadire cu bulgari (gen grambel) ulterior am continuat numai din cobra cu aceleasi bile. Pesti au raspuns foarte bine, i-am gasit si la 80msi aproape de malul de vizavi.
Pentru noi a fost o partida de vis care ne-a demonstrat ca nu prea stam bine cu conditia fizica - cu totii avem febra musculara si dureri de spate.
Multumim administatiei MV2 pentru gazduire noi ne-am simtit foarte bine o sa incercam sa revenim cat mai des. Multumim Radu Badica - poate data viitoare stam mai mult la povesti :D
Fişiere ataşate
17.6 kg
17.6 kg
DSC02767.JPG (117.62 KiB) Vizualizat de 2293 ori
17.4 kg
17.4 kg
DSC02708.JPG (75.85 KiB) Vizualizat de 2293 ori
17.0 kg
17.0 kg
DSC02771.JPG (88.12 KiB) Vizualizat de 2293 ori
DSC02772.JPG
DSC02772.JPG (81.24 KiB) Vizualizat de 2293 ori
DSC02743.JPG
DSC02743.JPG (86.74 KiB) Vizualizat de 2293 ori
DSC02817.JPG
DSC02817.JPG (77.76 KiB) Vizualizat de 2293 ori
DSC02787.JPG
DSC02787.JPG (110.4 KiB) Vizualizat de 2293 ori
DSC02844.JPG
DSC02844.JPG (111.66 KiB) Vizualizat de 2293 ori
DSC02682.JPG
DSC02682.JPG (94.89 KiB) Vizualizat de 2293 ori
DSC02701.JPG
DSC02701.JPG (74.05 KiB) Vizualizat de 2293 ori

istinmihai

Mesaj de istinmihai »

Am profitat de cateva zile libere si am facut o noua partida la Moara Vlasiei (de fapt 4 partide de 12 h). Pestele a mancat extraordinar de bine in toate cele 4 zile avand momente cand am avut in acelasi timp 3 sau chiar 4 trasaturi. In fiecare zi am prins in jur de 20 crapi cu greutati intre 3 si 16 kg cu foarte multi peste 10 kg. In total am prins 550 kg in cele 4 zile plus destul de multi pesti pierduti fie in copacii de pe malul celalat fie intr-o structura care era cam la 20 m de pontonul pe care am pescuit.

In primile zile am prins destul de multi ciortani de 2-6 kg si incercand sa fac selectie am crescut treptat dimensiunea momelii si distanta de la carlig. Combinatia castigatoare a fost o bile tare de 24 cu un pop-up de 15 sau o solubila de 16-18mm. Asa am reusit in sa fac din ce in ce mai multa selectie, iar in ultima zi am avut doar 4 crapi din 20 sub 10 kilograme.

Majoritatea pestelui a fost prins aproape de malul de vis-a-vis, dar am pescuit si izolat pe la mijlocul balti si am avut surprize placute cu crapi de peste 12 kg, dar trasaturile au fost mai rare la pescuitul izolat.

Din punct de vedere al momelilor nu am sesizat nici preferinta pentru o anumita momeala. Am pescuit in special cu boilies 4Carp dar am folosit si pop-ups de la dynamite baits si senzor.

O surpriza placuta a fost un somn de 4.8kg care a trecut pe langa ponton si a atacat o bila frankfurter lasata in apa in timp ce aveam un drill cu un crap.

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Salutare Domnilor,

Am reusit sa fac o partida frumoasa pe ultimul ponton din padure alaturi de un prieten si ii multumesc D`lui Victoras pe aceasta cale.
Am ajuns pe balta Joi 5 Mai pe la 18:30 si am stat pana vineri la 18:00. In 65% din aceasta perioada a plouat,dar vreau sa va spun ca pestele mai mare a raspuns mai bine pe ploaie. Capturile fiind in numar de 18-20, dintre care 3 situati intre 10 si 11.5 kg. Vremea nu m-a ajutat asa mult dar eu sunt multumit.Atasat aveti cateva imagini cu cateva capturi.Nu am reusit sa ii cantaresc , sa fac poze mai profi din cauza vremii, iar daca ploaia nu ma incurca asa mult sunt sigur ca as fi prins mai mult si mai mare.

Imagine

Imagine
...

Viorel Mihaiescu

Mesaj de Viorel Mihaiescu »

Cu dedicatie pentru Yoyo , care la prima sa partida pe Mv2 a pescuit plantat timp de 24 de ore si a reusit sa stranga un total de 242, 4 kg de crap , cu exemplare intre 5 si 16 kg. Bine Yoyo !!
Intotdeauna MV2 !!

Felicitari si la mai mari !!!
Fişiere ataşate
IMG_4909.JPG
IMG_4909.JPG (69.16 KiB) Vizualizat de 1807 ori
IMG_4902.JPG
IMG_4902.JPG (153.5 KiB) Vizualizat de 1807 ori
IMG_4879.JPG
IMG_4879.JPG (239.77 KiB) Vizualizat de 1807 ori
IMG_4858.JPG
IMG_4858.JPG (160.87 KiB) Vizualizat de 1807 ori
IMG_4854.JPG
IMG_4854.JPG (183.89 KiB) Vizualizat de 1807 ori
IMG_4849.JPG
IMG_4849.JPG (190.55 KiB) Vizualizat de 1807 ori

veteranu

Mesaj de veteranu »

Super partida de 36h in wend cu peste 215 kg, cel mai mare crap fiind de 14 kg.

Initial am incercat pe solubile cu un pat de nada discret si nu am avut nicio trasatura.
Asa ca am facut un pat de nada cu de toate din 10-15 bulgari si 2-3 kg de bile tari WLC belachan si pe firul de par am pus WLC Belachan tare boiles de carlig si momitor. Imediat s-a schimbat partida, mai ales ca primii 4 pesti au fost over 10!

Avand in vedere ca boiles-ul mergea mai bine ca momitorul, am ramas pe WLC belachan pana cand am terminat borcanul si am scos lansetele din apa ca nu mai puteam de oboseala.

Felicitari si la mai mari !!!

istinmihai

Mesaj de istinmihai »

In perioada 14-17 Mai am reusit sa mai fac 3 partide de 12 h pe Moara. In prima zi (Samb) am pescuit pe locul 11 pe pamant si am reusit sa pun pe saltea 7 sau 8 crapi pana la ora 14 cand a trebui sa plec. Doar 2 crapi au fost in jur de 9kg iar restul ciortani de 3-5 kg, probabil din popularea de asta iarna. In rest am mai prins 2 platici si un somotel de pana in 500g. Duminica, am avut o zi extrem de slaba reusind sa pun pe saltea doar 3 crapi dintre care unul de aproape 10 kg si am mai scapat inca vreo 2 sau 3 crapi ce au intrat in agatatura de langa malul opus si nu am mai reusit sa ii scot. Din pacate pestele nu prea a mancat nici la vecini, desi balta a fost aproape plina. In raza mea vizuala am vazut maxim 4 sau 5 crapi. Pestele a mancat doar la porumb. Un lucru interesant pe care l-am observat au fost ranile pe care pestii le aveau pe burta, semn ca depuneau icrele. Probabil asta a fost si motivul pentru care nu prea a mancat.

A treia partida a fost Marti si de data aceasta am reusit sa pun pe saltea 14 crapi, dintre care 2 au avut in jur de 12 kg. Si restul au fost ceva mai mari decat sambata avand o medie de 7.5 kg. Din nou, pestele a mancat doar la porumb, foarte aproape de malul opus. Din 4 lansete am folosit porumb doar la una, sperand ca o sa reusesc sa fac selectie la celelalte folosing boilies. Din pacate, am reusit sa prind doar 2 pesti la boilies si aceai in jur de 7-8 kg. La lanseta cu porumb, am avut trasatura, dupa trasatura. De multe ori nici nu apucat sa aduc barcuta inapoi la mal ca si aveam o prezentare.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Ajunși duminica pe baltă după ce în prealabil vorbisem cu Victoras,ne am întins acaretele și am început partida de pescuit. Știam ca baltă nu prea mersese bine din cauza vremi și a faptului ca pestele fusese întors de la bătaie, totuși am abordat optimiști aceasta partidă, vrând sa facem câteva teste pentru concursul lui Mary Constantin. Trăsăturile nu au întârziat sa apară și iată ca cele mai negre temeri ale noastre, aveau sa se spulbere. Ușor, ușor am început sa punem pe saltea numai bucăți frumoase, 80 % dintre pești fiind trecuți de 8 kg. Vedeta a fost un romanesc de 15,50 kg dar...nu înainte a scăpa doua spețe care,dpmdv erau trecute de 17-18 kg. Dacă pe primul nu l am văzut și am estimat acest lucru dim cauza faptului ca într-un sfert de ora, nu am reușit decât sa l aduc maxim 10 m, ei bine pe al doilea l am văzut o singura data când mi a arătat spinarea și coada imensă.
Una peste alta, partida presărată cu pești multi de peste 10 kg, atingând întreaga paleta de la 10 la 15,50 kg.
Cu aceasta ocazie, doresc sa l felicit pe Victoras Petcu pentru amabilitatea și înțelegerea pe care mi o oferă de fiecare data când merg pe Moara Vlasiei.
P.s
Venit în vizita, un prieten a avut ocazia sa facă un dril cu un romanesc de 10,4 kg, ocazie cu care a decretat ca: balta i a intrat la suflet.
Mulțumim Victoras.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

RazvanG scrie:Ajunși duminica pe baltă după ce în prealabil vorbisem cu Victoras,ne am întins acaretele și am început partida de pescuit. Știam ca baltă nu prea mersese bine din cauza vremi și a faptului ca pestele fusese întors de la bătaie, totuși am abordat optimiști aceasta partidă, vrând sa facem câteva teste pentru concursul lui Mary Constantin. Trăsăturile nu au întârziat sa apară și iată ca cele mai negre temeri ale noastre, aveau sa se spulbere. Ușor, ușor am început sa punem pe saltea numai bucăți frumoase, 80 % dintre pești fiind trecuți de 8 kg. Vedeta a fost un romanesc de 15,50 kg dar...nu înainte a scăpa doua spețe care,dpmdv erau trecute de 17-18 kg. Dacă pe primul nu l am văzut și am estimat acest lucru dim cauza faptului ca într-un sfert de ora, nu am reușit decât sa l aduc maxim 10 m, ei bine pe al doilea l am văzut o singura data când mi a arătat spinarea și coada imensă.
Una peste alta, partida presărată cu pești multi de peste 10 kg, atingând întreaga paleta de la 10 la 15,50 kg.
Cu aceasta ocazie, doresc sa l felicit pe Victoras Petcu pentru amabilitatea și înțelegerea pe care mi o oferă de fiecare data când merg pe Moara Vlasiei.
P.s
Venit în vizita, un prieten a avut ocazia sa facă un dril cu un romanesc de 10,4 kg, ocazie cu care a decretat ca: balta i a intrat la suflet.
Mulțumim Victoras.
Felicitari pentru partida Razvan.
Poti sa imi spui te rog daca prietenul care a venit si s-a bucurat de dril-ul cu
un romanesc de 10.4 kg a platit taxa de insotitor conform regulamentului ?

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Salut,
În primul rand pentru a-ți putea răspunde, normal trebuie sa știu cu cine stau de vorbă.
Cu un user cu care nu ma cunosc, de obicei nu vorbesc.
Dar ca stai liniștit, am sa ți spun doar atât. De fiecare data când vin cu partenerul meu de concursuri, ocupam un loc și plătim două. Faptul ca ma cunosc cu Victoras de atât amar de vreme, nu are nicio importanta când vine vorba de afacerea omului. Iar taxa de însoțitor nu avea cum sa plătească, atâta timp cât a venit și a stat cu noi fix doua ore în miezul zilei. Puteam spune foarte lejer ca era fratele meu sau nici sa nu l menționez.
Vad la alții ca tipa în gura mare, ca nu le a fost adus bonul. Ei bine, mie mi au fost aduse bonurile de fiecare data și chiar am avut o discuție cu nea Victor, paznicul, ca m a trezit de dimineață când mi a adus bonul. Data viitoare am sa păstreze aceste bonuri, tocmai pentru a le pune pe forum.
Nu înțeleg de ce veniți pe aceasta baltă, ca după aceea sa începeți sa blamați aiurea. Asta o consider ipocrizie.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Salut,
Faptul ca sunt un user ca si tine de pe un forum unde se schimba pareri despre pescuit nu e suficient ?
Eu unul am renuntat la Moara dupa 2 partide( in prima am zis ca e o intamplare ) insa si in a doua partida cand am fost stresat si tratat ca un infractor am zis pas(deci nu ma duc acolo ca sa pot comenta dupa ) .
Nu neaga nimeni cantitatea de peste si investitiile facute acolo, dar pe banii mei nu ma trateaza nimeni ca pe un hot.

Ps. In regulament nu zice ca daca vine cineva 2 ore nu trebuie sa plateasca taxa de insotitor.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”