Moderator: gor965
Nu am pian, am doar o pianina Boisselot si ..........stau la parter.Serios!Vali Vesa scrie:Dane,
Ti-am mai spus o data, "mai usor cu pianul pe scari"...
La citate vad ca stai bine...
Chiar nu stii ??? Suna un prieten
eu personal, mai multa obiectivitate, dar daca tu pui in aceeasi balanta cele doua fapte, atunci vrem lucruri diferite.Val Pangica jr scrie:ce vrem de fapt ?
Val, nu e cazul sa dramatizam dar nu ai enuntat o eventualitate imposibila!Val Pangica jr scrie:@Dan Cotelici
stii care afost problema pina acum ? Oana vs Rosioru . Vrajba , samd , samd
Uite ca "si-au dat in petec" amindoi in anul asta - si poate de acum om putea si noi ceilalti sa ne mai dam cu parerea si sa stam de vorba , fara tabere de reprezentat .
Exista si pericolul ca AGVPS sa faca o "calificare" pe vreun afluent al Dunarii si sa ne dea dracu pe toti - de la A la Z , cu crapii nostri cu toti ! Si iti spun ca suntem foarte aproape de rezolutia asta .....
Personal iti spun , la AGVPS , faptul ca Rosioru a "umblat la cascaval" la APCR e nasol , dar exista premise de rezolvare a cazului , prin sanctiuni , dar faptul ca ne-am facut de cacat pe la CIPS , e DE NEACCEPTAT ! De asta iti spun , din punctul eu de vedere , vechii combatanti - vrem , nu vrem , ne convine sau nu ne convine , sunt istorie .
Destul cu vilva , acum ca s-a transat conflictul etern , prin KO , hai sa vedem de fapt noi , ceilalti , ce vrem de fapt ?
Dane sa stii ca acolo sunt oameni care nu dorm noaptea din aceasta problema !?????dan cotelici scrie:Val Pangica jr scrie:
taxa pe care o platesc acum pescarii la cluburi este platita unui sistem PARALEL cu AGVPS -ul , sistem care nici macar nu are decenta sa isi doreasca sa faca parte din AGVPS .
Intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna AGVPS este DE CE ACEST SISTEM NU-SI DORESTE sa faca parte din AGVPS.Cand AGVPS va gasi raspunsul la aceasta intrebare poate ca va gasi si solutia.![]()