1. 1 bucata husa FOX FX HOLDALL 5 (3 up/2down) pentru 5 lansete echipate cu mulinete, lungimea 3.60 metri. Produsul este nou, nefolosit, adus cadou de un prieten din Anglia. Il vand pentru ca nu e pe gustul meu. Pret 600 lei nediscutabil.
2. 4 bucati huse individuale Pelzer, lungimea 3.60 metri. Produsele sunt aproape noi, in stare impecabila, folosite 3-4 partide. Pret 75 lei/bucata nediscutabil, preferabil le-as vinde toate 4 sau macar cate 2.
3. Scaun K-karp Reaction, folosit 3 sezoane. Produs in stare buna, prezinta semne normale de uzura. Materialul textil in stare impecabila, fara probleme la rotile de inclinare spatar si la picioare, usoare probleme la bratul drept (se poate remedia foarte usor prin inlocuirea surubului, eu nu mai stau sa-mi bat capul

4. Un set de buzz-bari originali FOX de 4 posturi pentru modelul Ranger MK2. Produs nou, nefolosit. Pret 150 lei nediscutabil.
5. Un set de buzz-bari originali FOX de 3 posturi (modelul extra-wide). Produs nou, sigilat. Pret 150 lei nediscutabil.
Detalii suplimentare la 0722176317 sau pe acest forum...