Pare o mulineta potrivita pentru heavy-feeder,celelalte
marimi nu ma intereseaza,intra prea putin nylon.
Poate o foloseste cineva,sa-mi spuna daca merita sau nu
sau sa ma orientez spre altceva.
Orice parere este binevenita.
Din pacate nu am avut ocazia sa pescuim cu ele, insa de cand le-am primit am vandut cateva seturi si pana acum nu am avut probleme cu ele. O puteti folosi fara probleme pentru un feeder heavy de 3.90m. Tamburul poate primi 260 de metri de 0.35mm, iar ca si corp mulineta este asemanatoare unei Okuma LB 65.
Acest tip de mulineta il foloseste 1 prieten de-al meu pe niste feedere, arata bine, sunt lucrate bine si foarte inchegate, eu unul am ramas placut surprins de aceasta mulineta, in categoria asta de pret este peste okuma longbow cu mult.
Am vazut ritmul in care se vand aceste mulinete,faptul
ca nu se plinge nimeni de ele.
In categoria lor de pret cred ca sint niste mulinete foarte
reusite.
Cine le are poate sa-si exprime parerea.
Eu am cumparat recent aceasta mulineta. Am pus pe ea fir suffix tritanium de 0.25, iar ca lanseta - MTX 8 din 3 bucati.
Am folosit-o insa doar la 1 singura partida, insa prima impresie este una foarte buna. Nu numai pe mine m-a impresionat, ci si pe colegul de partida dar si pe vecinii de stand.
Ca o prima observarie, mulineta nu are tambur long cast insa eu pot lansa eu ea la aceeasi distanta ca okuma pl 860. Probabil datorita faptului ca EOS 10000 este mult mai usoara.
Ma rog, eu am pescuit la mai putin de 100m. Cine pescuieste la mai mult ma poate contrazice, insa pentru mine, FOX EOS 10000 este superioara unei okuma pl 860(care deja imi caraie dupa 3 partide). Mai ales pentru cei care pescuiesc la distante mici si medii.
Intentionez sa imi mai cumpar 2 bucati pana in octombrie. Daca voi intampina probleme voi comenta si aici, bineinteles.