Probleme Okuma PL 860

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cosmin200
Puncte: 0

Probleme Okuma PL 860

Mesaj de cosmin200 »

salut ...am si eu o problema cu o mulineta okuma Pl 860 .....am scapat-o de pe dulap unde o tineam ...si a cazut probabil in tambur ...era in husa si nu am vazut .....si am observat ca nu se mai ridici/coboara tamburul.
Pe la mine a trecut un prieten care mi-a dus-o la cineva in timisoara, care repara mulinete... mi-a schimbat nu stiu ce rulmet care era crapat si mi-a zis ca a trebuit sa dea o gaura prin carcasa din drepta a mulinetei , si a prins angrenajul din interior care era desprins cu un surb finut cat de cat ... si ca nu se poate lipi la loc (nu stiu de ce) ...... am primit mulineta , surprins de decizia de surubul care era prin corpul mulinetei ...mulineta merge greut ..si observ ca tamburul are o oscilatie aiurea ....nu stiu ce sa fac ?

gabi1
Veteran

Re: Probleme Okuma PL 860

Mesaj de gabi1 »

Fă o comisie de casare...și gata.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

cosmin200

Mesaj de cosmin200 »

am 3 iesiri cu milintele ...e noua , chiar asa sa o arunc?

Chryys

Mesaj de Chryys »

Cand ai bagat masina de gaurit in ea si nu mai merge ok, da, posibil sa fie nevoie sa o dai la un pescar mai putin pretentios.

ps: schimba locul de depozitare al mulinetelor

cosmin200

Mesaj de cosmin200 »

am crezut ca repara ceva piese rupte prin interior ...nu ma pricep la repararea loc ...de asta am apelat la cineva ...dar se parre ca nu la persoana potrivita

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

cosmin200 scrie:am 3 iesiri cu milintele ...e noua , chiar asa sa o arunc?
Pastrezi doua, arunci una. Deci in final o sa mai cumperi o bucata. De aruncat nu cred ca e cazul..sigur mai sunt ceva piese de rezerva bune prin ea. Inclusiv tamburul.
Cu siguranta o sa schimbi locul de depozitare dupa aventura asta.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

cosmin200

Mesaj de cosmin200 »

doua sunt bune, una a cazut , m-am grabit sa le iau sa merg la o partida , si mi-a scapat una , credeam ca se poate inlocui ceva piese si merge la fel :( se pare ca trebuie sa imi cumpar alta si asta sa o folosesc impreuna cu o lanseta de nadit ....

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

cosmin200 scrie:doua sunt bune, una a cazut , m-am grabit sa le iau sa merg la o partida , si mi-a scapat una , credeam ca se poate inlocui ceva piese si merge la fel :( se pare ca trebuie sa imi cumpar alta si asta sa o folosesc impreuna cu o lanseta de nadit ....
Regula nr 1: mulinetele nu se tin pe dulap, nici televizorul nu-l tii pe dulap. Se tin in huse premium, in cazul in care cad jos, nu au nimic. Personal folosesc niste huse de la carp pro, pe care le-am luat cu 15 lei dar pot jica fotbal cu husa aia, si indiferent ce este in ea, nu se sparge.

Mulineta ta se poate repara, doar daca ai piesele care s-au stricat. Daca as fi in locul tau, mi-a lua alta noua iar pe asta as pastra-o pentru piese. O sa te streseze prea tare problema asta, si pana la urma vei lua alta noua si tot acolo ajungi.

cosmin200

Mesaj de cosmin200 »

faza ca am un dulap numai pentru sculele de pescuit ...(l-am primit de la sotie :) ) . si sunt puse pe raft in niste huse care le-am primit cadou , dar sunt fara burete interior care sa le tina fixe ...
ca piese a schimbat ceea ce era stricat , dar s-a mai dezlipit si ceva de pe corpul mulinetei , si cel care a reparat-o a decis sa o prinda cu un nit , fapt pt care cred ca a decalibrat-o putin , si a mai incetinit-o cat o invarti de maneta ....pana la urma o las de piese si asta este

erau cadou de la sotie si tineam mult la ele :)

cosmin200

Mesaj de cosmin200 »

ce huse ai ?,...da si mie un link

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”