AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
sebyy
Puncte: 0

Re: AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Mesaj de sebyy »

dapman scrie:"semnal unic catre statie pentru a nu exista interferente cu alti avertizori.".
Asta nu ne iese.... Suntem 3 " interferati".
La 2013 am vazut treaba asta dar la 2014 nu...

dapman

Mesaj de dapman »

Partida asta am compromis-o, insa sper sa gasim o rezolvare pana la urmatoarea. Nu de alta, insa n-as vrea sa schimb nici avertizorii si nici colegii de pescuit :)

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Dan nu va poate raspunde, momentan, este la finala campionatului national, pe Corbu.
Fir intins

lucky_g

Mesaj de lucky_g »

Buna seara. Cine ma poate lamurii care ar fo problema la un senzor hakuyo 2014 de culoare verde, care emite un semnal luminos de culoare verde pe ledul din dreapta sus, mentionez ca schimbat bateria crezand ca ea este problema, insa orice baterie pun emite acel semnal luminos

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

lucky_g scrie:Buna seara. Cine ma poate lamurii care ar fo problema la un senzor hakuyo 2014 de culoare verde, care emite un semnal luminos de culoare verde pe ledul din dreapta sus, mentionez ca schimbat bateria crezand ca ea este problema, insa orice baterie pun emite acel semnal luminos
Salut. Acel semnal este dat numai de "baterie slaba".
Avertizorul simte bateria slaba si atunci cand contactul la bornele ei nu este ferm.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

dapman scrie:"semnal unic catre statie pentru a nu exista interferente cu alti avertizori.".
Avertizorii au semnal unic, dar depinde cate statii sunt setate sa ii receptioneze.
Daca se apasa butonul de pe spatele statiei, atunci aceasta retine si primul avertizor pe care il aude.
Asa ca daca din joaca sau gluma ati apasat pe butonul acela, in timp ce pescuiati impreuna, puteau sa se amestece putin. :)

Problema se remediaza astfel :
1. Se scot toti avertizorii de pe statie. Acest lucru se realizeaza prin apasarea prelungita a butonului de pe spatele statiei, pana cand se aude un bip lung. ( aprox. 10 sec. ). In acest moment avertizorii nu mai sunt captati.
2. Inrolarea avertizorilor pe statie. Se apasa butonul de pe spatele statiei si dupa primul bip scurt ( 3 sec. ) se actioneaza avertizorul de inrolat. Dupa ce statia il gaseste, se elibereaza butonul, fara a ajumga la functia anterioara in care sterge avertizorii. Asa se procedeaza cu fiecare avertizor in parte.
Daca actiunea se intampla pe balta, exista posibilitatea ca problema sa persiste, deoarece statia poate capta si alti avertizori.
Asa ca este de preferat ca avertizorii sa fie inrolati in liniste , acasa. :)

dapman

Mesaj de dapman »

Dan Mitranescu scrie:
Avertizorii au semnal unic, dar depinde cate statii sunt setate sa ii receptioneze.
Daca se apasa butonul de pe spatele statiei, atunci aceasta retine si primul avertizor pe care il aude.
Asa ca daca din joaca sau gluma ati apasat pe butonul acela, in timp ce pescuiati impreuna, puteau sa se amestece putin. :)

Problema se remediaza astfel :
1. Se scot toti avertizorii de pe statie. Acest lucru se realizeaza prin apasarea prelungita a butonului de pe spatele statiei, pana cand se aude un bip lung. ( aprox. 10 sec. ). In acest moment avertizorii nu mai sunt captati.
2. Inrolarea avertizorilor pe statie. Se apasa butonul de pe spatele statiei si dupa primul bip scurt ( 3 sec. ) se actioneaza avertizorul de inrolat. Dupa ce statia il gaseste, se elibereaza butonul, fara a ajumga la functia anterioara in care sterge avertizorii. Asa se procedeaza cu fiecare avertizor in parte.
Daca actiunea se intampla pe balta, exista posibilitatea ca problema sa persiste, deoarece statia poate capta si alti avertizori.
Asa ca este de preferat ca avertizorii sa fie inrolati in liniste , acasa. :)
Cred ca asa am facut, insa nu pot garanta pentru acuratetea operatiunii. Prietenii stiu de ce :)
Mai incercam odata, separat, si revin cu amanunte.
Multumesc pentru raspuns!

lucky_g

Mesaj de lucky_g »

Dan Mitranescu scrie:
lucky_g scrie:Buna seara. Cine ma poate lamurii care ar fo problema la un senzor hakuyo 2014 de culoare verde, care emite un semnal luminos de culoare verde pe ledul din dreapta sus, mentionez ca schimbat bateria crezand ca ea este problema, insa orice baterie pun emite acel semnal luminos
Am schimbat aceea baterie la ceilalti avertizori, am pus baterie noua si tot la fel, la urmatoarea partida fac un video

Salut. Acel semnal este dat numai de "baterie slaba".
Avertizorul simte bateria slaba si atunci cand contactul la bornele ei nu este ferm.

gabize

Mesaj de gabize »

Ca să nu deschid un topic nou, are cineva în format electronic un manual de utilizare a avertizorilor HAKUYO 2013? Şi bineînţeles bunăvoinţa de a mi-l da şi mie? Eventual discutăm pe privat modalitatea de trimitere. Dau o BRRC! :P

Mulţumesc!
Susţin pescuitul catch & release!

Cristian Dumitrescu

Mesaj de Cristian Dumitrescu »

Eu n-am avut manual, dar spune-mi ce te intereseaza la ei ! ? sigur te ajut

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”