Saltea de cantarire-sfaturi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Saltea de cantarire-sfaturi

Mesaj de Digital »

Am vazut la Tv pe Dome Gabor cu o saltea de cantarire interesanta - semana foarte mult cu un cos :wink: (rotunda) 2 manere din cortura - foarte rezistente iar partea de sus rigida pe toata suprafata ,materialul din care era confectionata salteau era foarte moale avand ochiuri foarte mici.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

Dome Gabor indeasa in cosu ala si crapi de 10+ de ma mir ca nu le rupe coloana in timp ce cantareste pestii, mai incolacit de atata nu am vazut un crap...cosul ala ii pentru cantarit ciortani, numa pentru unii nu conteaza pentru ce a fost proiectat sa fie folosit, sa nu vorbim de ce mincioguri folosesc unii la crap ca si plasa si ca marime si mai si apar la tv ca protectori si mari pescari de crap.

eu sunt fan Hooligun Carp Sling sau ceva asemenator pentru ca nu tre sa ma obosesc sa fac tara , ocupa putin loc, sunt destul de rezistente , daca cumva se rupe nu ii mare paguba ca nu sunt foarte costisitoare. Eu o folosesc de un an si la un concurs chiar s-a facut cantarire oficiala cu ea si a rezistat cu brio si eu am varianta low-cost de la laserfish :D presupun ca cea de la nash este si mai calitativa ...acuma fiecare cu gusturile lui
Roland K.
KRap-Baits RO

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Ca sa nu mai deschid alt subiect, desi, la o cautare dupa aceste repere a fost nevoie de mult timp pana sa ajung la a 33-a pagina, unde este singurul subiect care are legatura cu ce doream sa aflu, o actualizare a informatiilor despre saltelele de cantarire, care ar mai fi cele mai potrivite, rezistente si avantajoase(din punct de vedere constructiv, al pretului, al calitatii materialului, al modului in care protejeaza pestele, etc...)? Mi-a atras atentia, la prima vedere, salteaua Fox STR Floating! Mai ales ca nu am vazut sa o vanda nimeni, nu stiu cati utilizatori folosesc acest model, dar nu am auzit de niciuna de vanzare...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

Sharky

Mesaj de Sharky »

http://bigfish.ro/produse-crap/protecti ... rd-xl-6417#

Ochiuri mici, rezistenta, fermoare ok, se usuca usor, 1,8kg complet uda.
Dan Petre aka Sharky

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Sharky scrie:http://bigfish.ro/produse-crap/protecti ... rd-xl-6417#

Ochiuri mici, rezistenta, fermoare ok, se usuca usor, 1,8kg complet uda.
Din ce material or fi confectionate bratele orizontale? Ca nu se precizeaza!? Dar partea inferioare(de jos), din ce fel de plasa, am auzit ca la unele saltele apar probleme, daca nu e suficient de rezistent marerialul din acea zona!?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Din ce material or fi confectionate bratele orizontale? Ca nu se precizeaza!? Dar partea inferioare(de jos), din ce fel de plasa, am auzit ca la unele saltele apar probleme, daca nu e suficient de rezistent marerialul din acea zona!?
...
Din fibre sintetice se comercializează sub un număr foarte mare de denumiri.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

freespirit scrie: Mai ales ca nu am vazut sa o vanda nimeni, nu stiu cati utilizatori folosesc acest model, dar nu am auzit de niciuna de vanzare...

La noi in magazin s-au vandut cateva astfel de saltele de cantarire Fox STR Flotation Weigh Sling (zic cateva, pentru ca nu stiu exact cate s-au vandut). Sacul Fox are inele de prindere metalice (rezistente), spre deosebire de majoritatea slingurilor care vin cu manere textile, aceasta se poate prinde foarte simplu de carligul cantarului. Cel putin pana acum nu s-a intors nimeni cu acest model la garantie, in afara de asta majoritatea administratorilor de balta o folosesc sau o cer.

Eu unul am folosit (si folosesc in continuare) cele doua modele de saltele:

http://www.totalfishing.ro/sac-cantarir ... 42935.html
http://www.totalfishing.ro/sac-cantarir ... 28034.html

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Claudiu Garlea scrie:
freespirit scrie: Mai ales ca nu am vazut sa o vanda nimeni, nu stiu cati utilizatori folosesc acest model, dar nu am auzit de niciuna de vanzare...

La noi in magazin s-au vandut cateva astfel de saltele de cantarire Fox STR Flotation Weigh Sling (zic cateva, pentru ca nu stiu exact cate s-au vandut). Sacul Fox are inele de prindere metalice (rezistente), spre deosebire de majoritatea slingurilor care vin cu manere textile, aceasta se poate prinde foarte simplu de carligul cantarului. Cel putin pana acum nu s-a intors nimeni cu acest model la garantie, in afara de asta majoritatea administratorilor de balta o folosesc sau o cer.

Eu unul am folosit (si folosesc in continuare) cele doua modele de saltele:

http://www.totalfishing.ro/sac-cantarir ... 42935.html
http://www.totalfishing.ro/sac-cantarir ... 28034.html
Multumesc.
Bratele la Fox STR sunt din carbon, sau fibra de sticla? Presupun ca din carbon, dar mai sunt si cazuri cu brate din alt material, din acest motiv intreb!?

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Buna ziua,

Din pacate, nu am cum sa imi dau seama din ce material sunt bratele. Acestea sunt imbracate in totalitate in material textil.

bmg

Mesaj de bmg »

TF Gear Hardcore Weigh Sling

Fabricata din PVC rezistent

http://bigfish.ro/produse-crap/protecti ... ling-11950

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”