Cantar ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Cantar ?

Mesaj de gor965 »

Carligul mai mare pe care-l folosesc arbitrii e ptr. a putea aseza saltele cu tipuri diferite de toarte. Saltelele Fox au prinderi metalice la jumatatea toartelor si aceste prinderi metalice intra usor pe carligul ala mic al cantarului. Treaba e ca nu mereu ai la indemana saltele Fox, celelalte tipuri nu au prinderi metalice iar toartele sunt groase. Daca nu cantaresti pestii in regim de concurs nu prea e nevoie de carlig suplimentar (decat daca ai o saltea cu toarte extrem de groase).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Dar gentuta/husa cum are statia RX3 sau lanterna Fix Hallo Elite? Si carlige, de care se gasesc?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Am vazut huse doar de la Reuben Heaton, Nash(nu e in stoc), Trakker si Carpzoom, nu prea apar dimensiunile huselor, ar avea loc si cantarul Fox Digital Scale(modelul vechi, cu brate pliabile) in majoritatea huselor? Ca nu am vazut o husa dedicata, cu dimensiunile potrivite, de la Fox, dar fiind ca este mai voluminos cantarul Fox...
P.S. Husa Trakker costa 40 lei, dar, daca adaug si transportul din Craiova, inca vreo 20, ajung la 60 lei, cat costa husa Reuben-Heaton, pe care as putea sa o probez, in Bucuresti.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Buna ziua,

Daca puteti ajunge la magazin cu cantarul dumneavoastra, sa verificam daca acesta intra in una din husele aflate pe stoc.

http://www.totalfishing.ro/husa-gardner ... 42639.html
http://www.totalfishing.ro/husa-trakker ... 57612.html

Iar daca doriti sa o verificati si pe cea de la Carp Zoom, lasati-mi datele dumneavoastra de contact intr-un mesaj privat si cand o primim va contacteaza colegii mei de la comenzi.

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Claudiu Garlea scrie:Buna ziua,

Daca puteti ajunge la magazin cu cantarul dumneavoastra, sa verificam daca acesta intra in una din husele aflate pe stoc.

http://www.totalfishing.ro/husa-gardner ... 42639.html
http://www.totalfishing.ro/husa-trakker ... 57612.html

Iar daca doriti sa o verificati si pe cea de la Carp Zoom, lasati-mi datele dumneavoastra de contact intr-un mesaj privat si cand o primim va contacteaza colegii mei de la comenzi.
Multumesc. Cred ca va este cunoscut modelul Fox Digital Scale cu brate pliabile. Dar carlig pentru cantar, se poate gasi?

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Dimensiunile cantarului sunt 150x135x50 mm. Estimativ, daca tin cont de diametrul cadranului unui cantar Reuben Heaton, de 170 mm, husa Reuben pare cea mai apropiata ca dimensiuni...

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

freespirit scrie:Dimensiunile cantarului sunt 150x135x50 mm. Estimativ, daca tin cont de diametrul cadranului unui cantar Reuben Heaton, de 170 mm, husa Reuben pare cea mai apropiata ca dimensiuni...

Cel mai bine veniti la magazin, sa probam exact in ce husa intra. Cred ca ar intra fara probleme in husa de la Trakker, dar trebuie verificat.

Cel putin in magazinul nostru, nu gasiti carlig pentru cantar separat.

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Tocmai din acest motiv am precizat dimensiunile, pentru ca cele 2 huse au dimensiuni de 250-300 mm, deci, de aproape 2 ori mai mari decat cantarul, dar, cel mai bine este sa se faca proba.

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Pentru un cantar Reuben-Heaton model 4000, se gaseste de cumparat ca si accesoriu sistemul de iluminat pentru noapte(se [potriveste si acesta: http://bigfish.ro/produse-crap/protecti ... light-9806 )?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”