Hermes - Peris 10-12.06.2016

http://www.hermes-peris.ro/

Moderatori: Dan Mateianu, voicuionut, iohann, florin masu

Avatar utilizator
butuc_alexandru
Mesaje: 691
Membru din: Joi Apr 01, 2010 10:00
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Hermes - Peris 10-12.06.2016

Mesaj de butuc_alexandru »

Încep prin a menționa expres ca nu sunt pescar profesionist si nu am la activ nici măcar un concurs ( nu ca nu as vrea dar timpul nu îmi permite) dar când am timp îmi place sa mai merg 12-24 h la un pescuit.

La solicitarea unui coleg de munca solicitare la care s-au mai alăturat alți 4 „pescari” acum aprox. o luna, am zis sa plecam 36h la aceasta balta pe care nici unul dintre noi nu a mai pescuit…. nu de alta dar poate prindem ceva crapi frumoși si sa ne distram.
Evident am format 3 echipe de cate doi, eu personal făcând echipa cu un coleg ce avea un record de crap destul de greu de atins anume un crap de 1 kg si 300 gr 

După multe discuții am rezervat 3 pontoane începând cu data de 09.06.2016 si pana in data de 12.06.2016.
Pot spune ca timp de o luna de zile administrația băltii a fost efectiv asaltata de telefoanele mele  si a făcut tot posibilul pentru a mă ajuta sa organizez aceasta ieșire motiv pentru care țin inca odată sa le mulțumesc expres pentru tot ajutorul acordat.
Si pentru a fi mai precis, când spun ca au fost de nota 10+ si chiar au făcut tot posibilul sa organizam aceasta ieșire menționez doar ca in data de 08.06.2016 m-au ajutat sa schimb rezervările făcute inițial înlocuind pontoanele rezervate cu altele pe care puteam sa ne desfășuram in voie.

Evident cum toți eram „pescari grei încercați” fiecare si-a stabilit momeala si modalitatea in care vrea sa pescuiască.
Pana acum eu mărturisesc ca mă axam 99% pe mămăliga, porumb si plastice insă având in vedere cele citite pe forum despre aceasta balta am ales sa contactez un adevărat maestru pentru a nu sta liniștit si sa mă bronzez pe malul lacului cu o bere in mana, prin urmare am decis sa-l contactez direct pe dl. RADU BADICA pentru câteva „bibiloaie”.
Discuția cu acesta a fost una extrem de scurta si clara… m-a întrebat unde mă duc si cat stau  iar după răspunsurile primite mi-a spus ca ne auzi in saptamana de cand va fi partida de pescuit ca sa-mi ridic momeala. Cel mai amuzant a fost ca nici măcar nu am întrebat „ce aroma… daca sunt solubile sau tari…sau alte întrebări normale când te pregătești de o partida” pur si simplu am mers pe încredere 100% mai ales ca deja RB Baits este deja un nume cu greutate in pescuitul de crap romanesc. Pentru informare cand le-am ridicat am aflat ca bilele au fost tipul Spicy Frankfurter

Partida in sine a fost pentru mine destul de obositoare pentru mine ajutând pentru început colegii sa respecte regulamentul de pe aceasta balta…nu de alta dar pe unul din standuri se doreau folosirea unor lansete din fibra de sticla de 2,10m ce recunosc ca mă depășeau ca vârsta cu mult iar ca monturi se dorea folosirea unor forfacuri din piața Obor pe care se dorea folosirea de rame si viermuși…dar na… am rezolvat impreună si acest inconvenient astfel incât posibilii peștii ce urmau a se prinde pe aceste pontoane sa nu aibă probleme in viitor.

Despre capturi in sine pot spune ca primul peste a venit la maxim 5 minute după lansarea lansetelor la apa, fiind un crap de 4,700 kg, peste ce a însemnat si noul record personal a colegului meu de pescuit ( pana la acel moment) iar după 30 de minute a urmat un dublu drill eu si colegul meu concretizat in doua capturi – 14,650 kg pentru mine si 8,900 kg pentru colegul meu. Pentru mine unul a fost șocant ca in nici o ora de la începerea partidei de pescuit sa prindem mai mult de 25 kg.

Din punctul meu de vedere nu pot sa pot sa spun decat ca a fost CEA MAI TARE PARTIDA DE PESCUIT DIN VIATA MEA fara dar si poate, iar acest lucru se datorează ui RADU BADICA si a boilies-urilor produse de el precum si administrației băltii HERMES-PARIS pentru lacul minunat pe care il au.
Colegii mei nu au fost chiar așa norocoși deși au scos si ei 3 pești de 10 + insă in apărarea lor post spun ca ei nu au in niciuna din nopți decât pana la ora 22.00 fiind învinși de țuica buna de Pitești si de vinul de crama din dotare iar momeala folosita a fost porumbul fiert.

Cantitatea totala de peste capturata in 36 de ore pe standul meu, a fost un pic peste 300 kg iar primele 5 capturi ca mărimi au fost 18.950 kg - 17,100 kg – 15,500 kg - 14.650 kg – 13,800 kg.

Recordul meu actual a devenit 18.950 kg iar pentru colegul meu a devenit 14.650 kg

Țin sa ii mulțumesc inca odată atât lui Radu Bădica pentru momeala produsa si pusa la dispoziție pentru aceasta partida cat si administrației lacului pentru suport cu mențiunea ca îmi cer scuze pentru colegii mei ce pe alocuri au întrecut măsura in privința muzicii si zgomotului ( dar na…țuica tare…vinul rece … fasole cu ciolan la ceaun )

In continuare atașez si câteva poze făcute cu telefonul din dotare. Nu sunt prea grozave si nici nu arata adevarata valoare a pestilor dar arata valoarea baltii si valoarea produselor RB Baits ce ne-au transformat pentru 36 de oare in pescari adevarati.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Ultima oară modificat Lun Iun 13, 2016 14:14 de către butuc_alexandru, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
butuc_alexandru
Mesaje: 691
Membru din: Joi Apr 01, 2010 10:00
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Hermes - Peris 10-12.06.2016

Mesaj de butuc_alexandru »

Alte cateva poze
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

senzor planet

Înapoi la “HERMES - PERIS”