Vand articole pescuit noi si second-hand!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

valentin...
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Vand articole pescuit noi si second-hand!

Mesaj de valentin... »

CAM ASA SUNA ANUNTUL TAU
. Scaun K-karp Reaction, folosit 3 sezoane. Produs in stare buna, prezinta semne normale de uzura. Materialul textil in stare impecabila, fara probleme la rotile de inclinare spatar si la picioare, usoare probleme la bratul drept (se poate remedia foarte usor prin inlocuirea surubului, eu nu mai stau sa-mi bat capul...
AI MENTIONAT CA PICIOARELE SUNT OK...TIIN SA-TI ADUC LA CUNOSTINA CA PICIORUL DIN SPATE PARTEA STANGA DACA IL LUNGESC, SISTEMULT DE BLOCARE NU TINE...GRESEALA MEA ESTE CA NU L-AM VERIFICAT CAND NE-AM VAZUT SI AM MERS PE INCREDERE...

DaFishMan

Mesaj de DaFishMan »

valentin... scrie:CAM ASA SUNA ANUNTUL TAU
. Scaun K-karp Reaction, folosit 3 sezoane. Produs in stare buna, prezinta semne normale de uzura. Materialul textil in stare impecabila, fara probleme la rotile de inclinare spatar si la picioare, usoare probleme la bratul drept (se poate remedia foarte usor prin inlocuirea surubului, eu nu mai stau sa-mi bat capul...
AI MENTIONAT CA PICIOARELE SUNT OK...TIIN SA-TI ADUC LA CUNOSTINA CA PICIORUL DIN SPATE PARTEA STANGA DACA IL LUNGESC, SISTEMULT DE BLOCARE NU TINE...GRESEALA MEA ESTE CA NU L-AM VERIFICAT CAND NE-AM VAZUT SI AM MERS PE INCREDERE...
buna valentin, acum am vazut mesajul tau... referitor la problema picioarelor, precizez ca eu nu le-am folosit decat o singura data in delta intinse (pe teren denivelat) si n-am avut problema specificata de tine. intr-adevar nu le-am verificat nici eu in momentul vanzarii, mergand pe ideea ca daca sunt nefolosite n-au cum sa fie cu probleme. sunt dispus sa suport eu reparatia (in limite rezonabile) a piciorului in cauza iar avand in vedere meseria ta sunt sigur ca mai ai trecere prin brasov sa reglam problema. o zi buna si-mi pare rau de problema aparuta, dar chiar nu m-a dus capul sa testez picioarele...

LOCATIA LA PROFIL TE ROG
MULTUMESC
MODERATOR

DaFishMan

Mesaj de DaFishMan »

Se poate inchide topicul, multumesc!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”