In iarna a le am glisat cu vaselina de proasta calitate(fiind la sat am cerut batranului ce folosea la tractor

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Vaselina cea mai buna este cea care rezista la temperaturi mari ....cea din magazinele speciale de pescuit speciala de mulinete iti ajunge pentru 8 bucati pl ...eu am folosit cormoran, benzina este super ok pentru degresat...este suficient sa stergi fiecare piesa in parte ...rulmentul cu role nu se greseala !g3o scrie:Chiar ieri am desfacut un pl 865..pt a tine minte ordinea lipesc pe masa foaie alba si incep cu 1 prima piesa pe care o dau jos si notez cu pixul in dreptul fiecareia continuand asa pana la ultima piesa sa zicem 23 iar dupa ce mi am terminat treaba incep f simplu cu ultimul nr.
In iarna a le am glisat cu vaselina de proasta calitate(fiind la sat am cerut batranului ce folosea la tractor)am pus si prea multa..sa mi ajunga,vb aia,era moca si ditamai galeata
..bineinteles ca mergeau f greu si acum am inceput sa le desfac,am inteles ca benzina e ok pt curatare(am o solutie de curatat carburatoare dar nu vreau sa ma risc)am gasit ceva vaselina pt mulinete de la Balzer..deci benzina e ok?sau e suficient sa sterg fiecare pesa cu un prosop?