recomandare vaselina ungere mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
g3o

Re: recomandare vaselina ungere mulinete

Mesaj de g3o »

Chiar ieri am desfacut un pl 865..pt a tine minte ordinea lipesc pe masa foaie alba si incep cu 1 prima piesa pe care o dau jos si notez cu pixul in dreptul fiecareia continuand asa pana la ultima piesa sa zicem 23 iar dupa ce mi am terminat treaba incep f simplu cu ultimul nr.
In iarna a le am glisat cu vaselina de proasta calitate(fiind la sat am cerut batranului ce folosea la tractor :oops: )am pus si prea multa..sa mi ajunga,vb aia,era moca si ditamai galeata :lol: ..bineinteles ca mergeau f greu si acum am inceput sa le desfac,am inteles ca benzina e ok pt curatare(am o solutie de curatat carburatoare dar nu vreau sa ma risc)am gasit ceva vaselina pt mulinete de la Balzer..deci benzina e ok?sau e suficient sa sterg fiecare pesa cu un prosop?

mircione
Puncte: 0

Mesaj de mircione »

g3o scrie:Chiar ieri am desfacut un pl 865..pt a tine minte ordinea lipesc pe masa foaie alba si incep cu 1 prima piesa pe care o dau jos si notez cu pixul in dreptul fiecareia continuand asa pana la ultima piesa sa zicem 23 iar dupa ce mi am terminat treaba incep f simplu cu ultimul nr.
In iarna a le am glisat cu vaselina de proasta calitate(fiind la sat am cerut batranului ce folosea la tractor :oops: )am pus si prea multa..sa mi ajunga,vb aia,era moca si ditamai galeata :lol: ..bineinteles ca mergeau f greu si acum am inceput sa le desfac,am inteles ca benzina e ok pt curatare(am o solutie de curatat carburatoare dar nu vreau sa ma risc)am gasit ceva vaselina pt mulinete de la Balzer..deci benzina e ok?sau e suficient sa sterg fiecare pesa cu un prosop?
Vaselina cea mai buna este cea care rezista la temperaturi mari ....cea din magazinele speciale de pescuit speciala de mulinete iti ajunge pentru 8 bucati pl ...eu am folosit cormoran, benzina este super ok pentru degresat...este suficient sa stergi fiecare piesa in parte ...rulmentul cu role nu se greseala !
Fire incinse

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Imagine
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mircione

Mesaj de mircione »

Eu sunt de parere ca merge orice fel de vaselina atat timp cat nu se fluidizeaza la temperaturi mari..gen 40-50 grade cat timp sta in soare pe rod-pod !!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”